زهره عارفی، هدف جشنواره «صدای سکوت» را تقویت توانایی برای درک مفاهیم انتزاعی، نوشتاری و گفتاری ناشنوایان اعلام کرد و از ارسال 100 اثر به دومین دوره این جشنواره خبر داد.
وی افزود: علاقهمندان ناشنوا و کمشنوا بعد از گذراندن دورههای آموزشی از طریق تشکیل گروه در فضای مجازی ازجمله «کافه تدریس» و همچنین تشکیل کارگاههای آموزشی در شهرهای قم، تهران و 10 استان دیگر شروع به نوشتن داستان کوتاه کردند. علاوه بر هنرجوها، مشارکت دیگر علاقهمندان از سراسر کشور آزاد است.
دبیر انجمن «داستان جمعه» ادامه داد: اختتامیه دومین دوره جشنواره «صدای سکوت» چهارشنبه(دوم بهمنماه) ساعت 15 تا 17 در موسسه خانه کتاب برگزار میشود. پیش از برگزاری آیین اختتامیه نیز کارگاه آموزشی خواهیم داشت.
عارفی، درباره میزان مشارکت ناشنوایان و کمشنوایان در دومین دوره جشنواره «صدای سکوت» بیان کرد: 100 اثر برای دومین دوره جشنواره ارسال شده که از این تعداد 70 اثر از مولفههای داستان کوتاه برخوردار بودند؛ آثار باقیمانده که از دور رقابت خارج شدند در قالب حکایت و یا خاطره قرار دارند.
به گفته مدرس داستاننویسی ناشنوایان، براساس نظر داوران، بعد از سه مرحله داوری، 34 اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند و 17 اثر ممتاز، شناخته شدند. این آثار در قالب کتابچه جشنواره منتشر شده است.
دبیر انجمن «داستان جمعه» افزود: در مراسم اختتامیه از سه نویسنده آثار برگزیده با اهداء تندیس و همچنین هفت نویسنده دیگر تجلیل خواهد شد و به 17 نویسنده آثار ممتاز 20 نسخه کتاب از سوی ناشر اهداء میشود. جوایز این جشنواره از سوی سازمان بهزیستی تامین شده است.
عارفی افزود: در این آئین از محمد نفریه، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی و همچنین از مسئولان سازمان آموزش و پرورش استثنائی دعوت شده است؛ چراکه یکی از اهداف جشنواره، توسعه آن در مدارس ناشنوایان است.
نظر شما