در نشستی با حضور اصحاب رسانه و رییس دانشگاه دامغان؛
خیر کتابخانهساز دامغانی منزل شخصی خود را به دانشگاه شهرش اهدا کرد
علیاصغر عالمی، استاد دامغانیِ دانشگاه بالتیمور آمریکا و خیّر برگزیده کتابخانهساز کشور، منزل شخصی خود را که ارزش ریالی آن 20 میلیارد تومان تخمین زده شده است، به دانشگاه شهر زادگاهش اهدا کرد.
عبدالعلی بصیری رئیس دانشگاه دامغان در ابتدای این نشست، گفت: دکتر علیاصغر عالمی با هدف ترویج فرهنگ وقف و هدیه در امور آموزشی و فرهنگی با پیشنهاد خودش، منزل سنتیاش را که از حیث ساخت و استحکام بینطیر است، به دانشگاه دامغان اهدا کرد.
وی افزود: دکتر عالمی در گذشته در ایران مسئولیتهای بزرگی را بر عهده داشته است که از جمله آن میتوان به معاون مدیرکل شیلات ایران اشاره کرد. وی در کشور آمریکا و در شهر بالتیمور نیز همواره از افراد مسئولیتپذیر، تاثیرگذار و صاحب منصب بوده است.
رییس دانشگاه دامغان یادآور شد: در زمینه دانشگاهی در خارج از ایران هم، دکتر عالمی هر ساله جایزهای نقدی موسوم به جایزه “Laurence Short Academic Award & Emergency LoanFOR F1 STUDENTS” را به دانشجویان ممتاز خارجی (غیرآمریکایی) در دانشگاه بالتیمور مریلند اهدا میکند و این کار تقریبا سی سال است که با همت او و خانوادهاش انجام میشود.
وی گفت: دکتر عالمی به عنوان خیّر برگزیده از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، معرفی شده و در آذرماه سال 1388 از وی توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد. این کتابخانه با نام مدیر عالمی واقع در منطقه باغ عالمی شهرستان دامغان در سال 1374 و با زیربنای 400 مترمربع بنا شده و عنوان اولین کتابخانه خیّرساز استان سمنان را در اختیار دارد.
رئیس دانشگاه دامغان همچنین گریزی به بورس تحصیلی «مدیر عالمی و بانو» زد و افزود: بورس تحصیلی «مدیر عالمی و بانو» از سال 1383 فعالیت خودش را آغاز کرده و تاکنون 80 دانشجو از مزایای آموزشی، رفاهی و پژوهشی این بورس استفاده کردهاند.
وی با توجه به اینکه امسال نیز 17 دانشجو در مقاطع مختلف نامزد استفاده از این بورسیه شدند، گفت: داوران برای پذیرش دانشجویان متقاضی استفاده از بورسیه شرایط فوقالعاده سختی را در نظر میگیرند و داوران نیز هر سال تغییر میکنند. ضمن اینکه یکی از شروط نامزد شدن دریافت بورسیه مقاله و اقدامات پژوهشی است.
عبدالعلی بصیری همچنین گفت: منزل دکتر عالمی شامل 500 مترمربع فضای سنتی و 600 مترمربع فضای آپارتمانی است که دو واحد آن مسکونی و دو واحد آن اداری است و ارزش ریالی آن 200 میلیارد ریال است.
همچنین در این نشست دکتر عالمی در سخنان کوتاهی ضمن ابراز شعف و شادمانی از اقدام خیرخواهانه خود، گفت: ارزش ساخت كتابخانه به عنوان مركز اطلاعرسانی و پرورش دانایی كمتر از درمانگاه، بیمارستان و مسجد نیست.
وی افزود: من از اینکه دانشجویان در زمینه کسب علم و دانش و امور پژوهشی قدم برمیدارند، بسیار خوشحالم و از همه اهالی رسانه نیز سپاسمندم.
بر اساس این گزارش، در پایان نشست نقل و انتقال سند مالکیت دکتر عالمی به نام دانشگاه دامغان انجام و با اهدا لوح سپاس و هدیه از اقدام خداپسندانه وی تجلیل شد.
نظر شما