ابوالفضل رفیع در مراسم تجلیل از دستاندرکاران برگزاری بیستوهفتمین دوره هفته کتاب با اشاره به توجه شهرداری تهران به مباحث فرهنگی بهویژه کتاب گفت: در نظر داریم تا بودجهای برای پاییزه کناب سال 1399 درنظر بگیریم.
رفیع گفت: سازمان شهرداری تهران، حوزه پیشگام در مباحث فرهنگی و بهویژه حوزه کتاب است و فعالیتهای بسیاری در این حوزه انجام میدهد. در بیستوهفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با همکاری مشترک نهادهای مربوطه ازجمله موسسه خانه کتاب توانستیم 12 طرح را اجرایی کنیم که بسیاری از آنها نیز به شکل جزییتر در سرای محلات برگزار شد.
وی با بیان این مطلب که اجرای طرح پاییزه یکی از اصلیترین طرحهای شهرداری در پاییز امسال بود، افزود: در حال تهیه پیشنویس بودجه سال آینده سازمان شهرداری هستیم، در نظر داریم تا بودجهای برای پاییزه کناب 1399 درنظر بگیریم.
مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران اظهار کرد: در 200 سرای محله، کتابخانههای محلی فعالیت میکنند که قرار است با تلاش شهرداری و مدیران سرای محلات این رقم را به 352 کتابخانه برسانیم؛ همچنین، 22 سرای محله را در مناطق 22گانه تهران به کتابهای صوتی و بریل مجهز کردیم تا مخاطبان معلول بتوانند از منابع کتابخانهای استفاده کنند.
وی ادامه داد: قرار است بهزودی تابلو راهنمای کتابفروشیها برای همه کتابفروشان تهران نصب شود تا مردم بتوانند؛ همچنین، توانستیم در 500 مدرسه، جام باشگاههای کتابخوانی را برگزار کنیم و با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و مدیریت شهری، کتاب و کتابخوانی را بهعنوان یک فرهنگ تاثیرگذار دنبال کنیم.
رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ترویج فرهنگ کتابخوانی است
در ادامه حوتینژاد گفت: نگاه ما در برگزاری بیستوهفتمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، این بود که نشان دهیم دلیل انتخاب شهر یزد بهعنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب چه بوده است؟
وی افزود: خوشبختانه رویکرد وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی این وزارتخانه در بحث ترویج فرهنگ کتابخوانی پررنگ و تاثیرگذاری است که برنامههایی را با عنوان «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، «پایتخت کتاب ایران»، «جام باشگاههای کتابخوانی» و ... برگزار میکند و هفته کتاب، سبب دیدهشدن این برنامهها و تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطب است.
حوتینژاد بیان کرد: افتتاحیه بیستوهفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در یزد با نواختن زنگ مدرسه آغاز شد. تلاش ما بر این بود که برنامههای تاثیرگذار برای رشد و ارتقاء سطح کتابخوانی در یزد «پایتخت کتاب ایران» برگزار کنیم؛ بنابراین برنامههای متعددی چون برگزاری «جشنواره میراث مکتوب رضوی» و «جشنواره بازآفرینی و بازنویسی ادبیات کهن» را با حضور محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ نیکنام حسینیپور، مدیرعامل موسسه خانه کتاب و دبیر بیستوهفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران؛ مجید جوادیانزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان یزد و جمعی از خبرنگاران برگزار کردیم که بسیار مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.
نظر شما