شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
7سال است که هیچ کتاب آموزش زبان فارسی به دانشگاه بیشکک ارسال نشده

ريیس دانشکده و ريیس گروه زبان‌های خاورمیانه و خاور نزدیک دانشگاه بیشکک اعلام کردند که در طول 7 سال گذشته هیچگونه کتاب آموزش زبان فارسی در اختیار گروه زبان فارسی دانشکده قرار نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کتاب و منابع جدید آموزش زبان فارسی طی مراسمی توسط رایزنی فرهنگی ایران به انستیتو شرقشناسی و روابط بین‌الملل دانشگاه دولتی بیشکک اهدا شد. مراسم اهدای این کتاب‌ها با حضور تالاس بیگ مشرب‌اف، ريیس انستیتو شرق‌شناسی و روابط بین‌الملل، نورلان بیک بالتابایف، ريیس گروه زبان‌های خاورمیانه و خاورنزدیک و مسئول گروه زبان فارسی، زلیخا ثقفی زنجانی، استاد زبان فارسی و دانشجویان زبان فارسی این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم، مشرب‌اف، ريیس دانشکده و بالتابایف، ريیس گروه زبان‌های خاورمیانه و خاور نزدیک هر کدام جداگانه طی سخنانی، این روز را روزی خوب برای دانشکده و دانشجویان زبان فارسی آن دانستند و با اعلام اینکه در طول 7 سال گذشته هیچگونه کتاب آموزش زبان فارسی در اختیار گروه زبان فارسی دانشکده قرار نگرفته است، اقدام رایزنی فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در قرقیزستان برای پیگیری جدی و تامین کتاب‌ها و منابع جدید آموزش زبان فارسی را ستودند و از تلاش‌های صورت گرفته در حوزه زبان فارسی در ماه‌های اخیر تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

قاسمی، رایزن فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در قرقیزستان نیز طی سخنانی به تشریح برخی اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه زبان فارسی در قرقیزستان در شش ماهه گذشته پرداخت.

وي با اعلام اینکه به‌زودی با حضور رضامراد صحرایی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی، دوره بازآموزی استادان و مدرسان زبان فارسی در بیشکک برگزار خواهد شد، ابراز امیدواری كرد با پیگیری رایزنی فرهنگی ايران و حمایت بنیاد سعدی، حضور چندین ساله دانشجویان زبان فارسی قرقیزستان در دوره‌های کوتاه مدت دانش‌افزایی زبان فارسی در ایران فراهم شود.

گفتنی است؛ نیمی از کتاب‌های ارسالی از ایران در مراسمی به اصلی‌ترین مرکز آموزش زبان فارسی در قرقیزستان- انستیتو شرقشناسی و روابط بین الملل دانشگاه دولتی بیشکک - تحویل داده شد و مابقی نیز قرار است پس از هماهنگی در اختیار گروه های آموزش زبان فارسی در دانشگاه اسلاویانی؛ دانشگاه دولتی اوش؛ مدارس شماره 2؛ 28؛ 31 و مدرسه چنگیزآیتماتف که در آن‌ها زبان فارسی نیز تدریس می شود؛ قرار گیرد.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
    پس بنیاد سعدی بااین همه امکانات و مصاحبه چه کار می کند؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها