دبیر بنیاد «قمپژوهی» با بیان اینکه این بنیاد تاکنون ۲۶ عنوان کتاب در رابطه با قم به چاپ رسانده است، گفت: هماکنون نیز ۳۰ عنوان کتاب آماده انتشار داریم.
وی اضافه کرد: انجام پژوهشهای علمی پیرامون شهر قم که دارای پشتوانه غنی فرهنگی و تاریخی است یک ضرورت به شمار میرود. بر همین اساس بنیاد «قم پژوهی» در سال ۱۳۸۹ بهصورت تشکلی مردمنهاد با هدف تحقیق پیرامون قم ایجاد شد.
ربانی بیان کرد: با گردآوری منابع و آثار نوشتهشده پیرامون قم، کتابخانهای تخصصی به وجود آوردیم. این کتابخانه بهعنوان مکانی برای شناخت گذشته قم توسط اساتید، دانشجویان و محققان مورد استفاده قرار میگیرد.
دبیر بنیاد «قمپژوهی» ادامه داد: بنیاد «قمپژوهی» علاوه بر برگزاری جلسات هفتگی با حضور کارشناسان، جمعآوری آثار و نگارش کتاب را مورد توجه قرار داده است و تاکنون ۲۶ عنوان کتاب را به چاپ رسانده است.
این کارشناس فرهنگی حمایت دستگاههای اجرایی را از بنیاد متبوعش در راستای گسترش سطح فعالیتهای آن مهم ارزیابی کرد و افزود: بنیاد «قمپژوهی» هماکنون ۳۰ عنوان کتاب آماده انتشار دارد. هر کدام از آنها به عنوان منبعی ارزشمند در تحقیقات علمی پیرامون قم به شمار میآیند. اگر نهادها و دستگاههای فرهنگی و اجرایی از بنیاد حمایت کنند، میتوانیم این کتابها را به عنوان کار مشترک با آنها چاپ و در اختیار پژوهشگران قرار دهیم.
ربانی در پایان به اسناد و تصاویر قدیمی که از قم در اختیار بنیاد «قمپژوهی» قرار دارد اشاره کرد و یادآور شد: اسناد و تصاویر قدیمی منبع ارزشمندی است که میتواند منشا تولید کتاب، مقاله و پایاننامههای دانشگاهی باشد؛ همچنان که تاکنون پایاننامههای بسیاری با استفاده از این منابع در سالهای اخیر تدوین یافته است.
نظر شما