وی افزود: معتقدم هر اتفاق هنری در حیطه عکاسی یا هر هنر دیگری اگر بخواهیم با قدرت انجام شود باید از دوره نوجوانی آغاز شود.
کریمی صارمی ادامه داد: بعد از شروع کارگاهها ابتدا بچهها را با دوربین و متعلقات آن آشنا کردم و تلاش کردم تا خودجوش به حیطه ادبیات در هنر علاقهمند شوند و عکاسی را با ادبیات به هم ربط دهند.
وی یادآورشد: یکی از شعرهای فروغ فرخزاد را انتخاب و به هنرجویان توصیه کردم تا براساس این شعر ابتدا نگاه خود را به رشته تحریر درآورند و با توجه به نوشته خود، هر کدام 5 عکس بگیرند که از میان عکسهای گرفته شده 60 اثر انتخاب و در قالب نمایشگاهی در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.
نمایشگاه «قاب اول» تا پایان مرداد ۱۳۹۸ هر روز از ساعت ۹ تا ۱۸ در مرکز آفرینشهای فرهنگیهنری کانون پرورش فکری در تهران پذیرای عموم علاقهمندان است.
همچنین همزمان با برپایی این نمایشگاه، نمایندگان انجمن عکاسی کانون از 20 استان نیز در دوره آموزشی دو روزه شرکت کردند و کریمی صارمی به عنوان مدرس این دوره در روز نخست مباحثی مانند: انتخاب سوژه مناسب در عکاسی، نقش کتاب و مطالعه در دستیابی به سوژه، نقش نوشتن و خیالپردازی در عکاسی، کادربندی در عکس، زاویه دید متفاوت و... را به مربیان آموزش داد.
براساس خبر روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در دومین روز از این دوره، نمایندگان انجمن در قالب کارگاه عملی با اصول و ویژگیهای عکاسی با تلفن همراه، خیالپردازی و تصورات خیالی در تولید یک عکس، الهام گرفتن از شعرهای قیصر امینپور، تمرین نوشتن با موضوعهایی از قبیل تهران، تابستان، گرما، ترافیک، عشق آشنا شدند و در ادامه به شکل عملی در پارک لاله تهران عکاسی کردند.
نظر شما