سرپرست گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین درباره سیزهمین نمایشگاه قرآنی خوزستان گفت: در این نمایشگاه با رویکرد نو سعی کردیم عملکرد موسسات جهادی و فرهنگی را که دیده نمیشوند، به طور مستقیم برای مردم نمایش داده و همچنین کتابهایی به زبان عربی، داستانهای زندگی معصومین و برنامههایی با محوریت تربیت قرآنی متناسب با نیازها و زبان کودکان را ارائه دهیم.
سعیدی توضیح داد: هدف ما این است که از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای استانمان در نمایشگاه قرآنی استفاده کنیم که برگزاری نشستهای قرآنی، اجرای مبتهلین، میزگردهای تخصصی در حوزه دین و رسانه از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه است.
سرپرست گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: 60 غرفه به نمایشگاه سیزدهم اختصاص داده شده است؛ غرفه بنیاد شهید و تفال به وصیت نامه شهدا یکی از غرفههای پربازدید است پخش همزمان یک سخنرانی و نشست به صورت زنده از شبکه استانی از دیگر نکات بارز این نمایشگاه است.
وی یکی از مشکلات عمده در برپایی این نمایشگاه را کمرنگ بودن ناشران استانی عنوان کرد و گفت: انتظار ما این بود که ناشران استانی از این نمایشگاه استقبال کنند اما به علت گرانی کاغذ و نبود بضاعت بجز تعدادی معدود، دیگر ناشران استان شرکت نکردند.
سعیدی اضافه کرد: غرفه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم در سالنی مجزا مجموعهای از توانمندیهای کانون در حوزه دین را برای کودکان و نوجوانان ارائه کرده است که شامل برنامههایی همچون: شعرخوانی مذهبی، قصه گویی، ایستگاه نقاشی و مسابقات با هدف آشنایی کودک با مفاهیم دینی، در طی هفت شب برای علاقه مندان است.
یادآوری میشود، سیزدهمین نمایشگاه قرآنی خوزستان از 21 الی 27 اردیبهشت ماه برپا است.
نظر شما