جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
غرفه‌ای برای ناگفته‌ها و ناشنیده‌های اعتقادی

غرفه «ناگفته‌ها و ناشنیده‌ها» در نمایشگاه کتاب تهران، مجموعه‌ای مردم‌نهاد برای پاسخگویی به سوالات اعتقادی و شرعی است که در کنار گفت‌وگو و مشاوره، محتوا و کتاب‌های خوب مرتبط با هر موضوع را به مخاطبان خود معرفی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، یکی از بخش‌هایی که در حاشیه برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به کار فرهنگی می‌پردازد، غرفه «ناگفته‌ها و ناشنیده‌ها» است. این مجموعه به‌صورت مردم‌نهاد شکل گرفته و هدفش در نمایشگاه کتاب، به شیوه‌ای تلفیقی، انجام گفت‌وگو و مشاوره، ارائه محتوای اعتقادی همراه با پرده‌خوانی با محوریت برخی روایاتی است که حاوی نکاتی آموزنده و اخلاقی است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی رضوی‌پور؛ کارشناس امور اعتقادی و مسئول این غرفه، ‌در گفت‌وگو با خبرنگار ایبنا، درباره فعالیت‌های این نهاد، توضیح داد: با توجه به اینکه در جامعه مشکلات عدیده اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مشاهده می‌شود، یکی از راهکارهای موثر این است که این مشکلات را از ریشه درمان کنیم نه اینکه به فکر تسکین مقطعی باشیم. یکی از راه‌حل‌هایی که ما طراحی و در این غرفه اجرا می‌کنیم، درمان اعتقادی مشکلات با استفاده از باورهای اعتقادی و با استناد به آیات قرآن و روایات است.
 
وی افزود: اگر باور و اعتقاداتمان را تصحیح کنیم، یک سری از مشکلات و گرفتاری‌هایمان خود به خود رفع می‌شوند. این هدف اصلی، غرفه «ناگفته‌ها و ناشنیده‌ها» است.


این کارشناس امور اعتقادی، با اشاره به استقبال خوب مردم از این غرفه، گفت: یکی از کارهای خلاقانه ما در نمایشگاه، برگزاری مسابقه «5 دقیقه کربلا» است که بروشورهایی درباره آیه مطالعه چاپ شده و در اختیار مردم قرار می‌گیرد و بازدیدکنندگان با مطالعه آن‌ها، باید به پنج سوال پاسخ دهند. تاکنون 10 هزار نفر در این مسابقه شرکت کرده‌اند و فردا همزمان با دهمین روز برپایی نمایشگاه، از بین شرکت‌کنندگان به قید قرعه، به تعدادی از آنها هدایایی اهدا می‌شود.
 
حجت‌الاسلام رضوی‌پور همچنین بیان کرد: در کنار مشاوره‌هایی که در زمینه‌های مختلف از سوی کارشناسان ارائه می‌شود، به کسانی که علاقه‌مند باشند،‌ یک سیر مطالعاتی و کتاب‌های مفید در همان موضوع را معرفی می‌کنیم.
 
وی ادامه داد: با توجه به بازخوردهای خوبی که گرفتیم، سعی می‌کنیم در سایر نمایشگاه‌ها هم حضور جدی داشته باشیم. از سوی شهرداری تهران و برخی نهادها درخواست‌هایی داشتیم تا در طول سال و در سطح شهر و مدارس هم این برنامه‌ها را اجرا کنیم. اگر شرایط مهیا باشد در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم هم حضور خواهیم داشت.


این کارشناس امور اعتقادی در پایان گفت: ظاهرا برای عده‌ای، دیگر هدف از حضور در نمایشگاه کتاب، فقط بحث کتاب و کتابخوانی نیست. نمایشگاه دچار ضعف فرهنگی شده است. امیدواریم دست‌اندرکاران و مسئولان فرهنگی، هرچند اندک توجه بیشتری به اینگونه فعالیت‌ها داشته باشند. سعی کردیم در حد بضاعتمان فرهنگ‌سازی کنیم و در این کار بیشتر از فضای مفرح استفاده کردیم تا نشان دهیم ماهیت دین چگونه است. باید از ایده‌های نو، متعلق به جوانان این سرزمین حمایت کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها