چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱
بهارانه‌های داستان در حوزه هنری اردبیل

درهای کارگاه بهاره داستان‌نویسی مرکز آموزش حوزه هنری استان اردبیل به روی علاقه‌مندان گشوده شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اردبیل، کارگاه داستان حوزه هنری استان اردبیل با فعالیت بی‌وقفه در سالیان دراز، توانسته استعدادهایی درخشان را در زمینه ادبیات داستانی کشف کند ئ آنها را رشد دهد؛ از این رو و در پی تقاضای علاقه‌مندان این رشته، کارگاه بهاره داستان‌نویسی، به سرپرستی محمود مهدوی در مرکز آموزش حوزه برگزار شد.

پیش از این، در جلسات فصل زمستان، ضمن بازخوانی داستان‌های مطرح نویسندگان برتر ایران و جهان، آموزه‌ها و تأثیر آنها بر ادبیات داستانی، همچنین سبک و سیاق و شیوه نویسندگی در هر دوره تاریخی به بحث و گفت‌وگو گذاشته شد.

به گفته قاسم مزین، مسئول آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان اردبیل، این بحث‌ها علاوه بر آشنایی با نویسندگان و ژانرهای مختلف، علاقه‌مندان داستان‌نویسی را ترغیب می‌کند تا با توجه به مسائل روز به خلق آثار قوی‌تر و عمیق‌تری بپردازند؛ ضمن اینکه به داستان‌خوان‌ها کمک می‌کند از این نوع خاص ادبی لذت بیشتری ببرند.

وی افزود: از جمله اتفاقات زیبای کارگاه‌های داستان‌نویسی، خوانش و بررسی نقاط ضعف و قوت آثار قلم‌به‌دستان نوپایی است که برای تقویت بنیه نویسندگی خود در این مرکز حضور می‌یابند و این امر کمک شایانی به یافتن مسیر درست سفر در جاده ادبیات و روایت داستانی می‌کند.

محمود مهدوی پایه‌گذار نخستین کارگاه‌های داستان‌نویسی در اردبیل و مسؤول دفتر فرهنگ و ادبیات پایداری حوزه هنری استان، کارنامه چندین ساله این کارگاه‌ها را مطلوب و درخشان توصیف کرد و در این‌باره گفت: در کنار استعداد علاقه‌مندان حوزه ادبیات و به‌ویژه ادبیات داستانی، دوام، تمرین و پشتکار آنان سبب شده اردبیل از مدعیان این حوزه باشد و البته کارگاه داستان‌نویسی حوزه هنری در سال‌های اخیر نقش مؤثری در پیشرفت و درخشش این بخش داشته است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری بر ترویج ادبیات پایداری تأکید بسیاری دارند، داستان‌نویسان ما علاوه بر اینکه با قلم‌زنی در این حوزه توان ادبی خود را محک می‌زنند به‌نوعی به ثبت وقایع دفاع مقدس نیز می‌پردازند که در جای خود بسیار ارزشمند بوده و همین امر سبب شده جوانان توانمندی پا به عرصه خاطره‌نگاری بگذارند که حتی در سطح کشوری حرف برای گفتن دارند؛ ازجمله اینکه از 11 کتاب منتشر شده از خاطرات فرماندهان نیروی دریایی کشور در مجموعه «قصه‌های دریا»، 5 اثر متعلق به نویسندگان اردبیل است.

بنا بر این گزارش، از سال 1381 عصرگاهان دوشنبه هر هفته ساعت طلایی دورهم‌نشینی داستان‌نویسان و علاقه‌مندان ادبیات داستانی در مرکز آموزش حوزه هنری بوده و ماحصل این گردهم‌آیی‌ها معرفی نسل جدید نویسندگان توانمند به وادی ادبیات داستانی و انتشار مجموعه داستان‌هایی در قالب کتاب است. مرکز آموزش حوزه هنری استان اردبیل، در میدان سرچشمه، کوی شمس، واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها