علیاکبر اشعری، با تاکید بر اهمیت توجه به ایدههای خلاق در حوزه نشر کتاب، چاپ برخی کتابهایی که مخاطبان اندک دارند را از این دست اقدامات دانست.
وی افزود: سالها نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بهعنوان یک فروشگاه بزرگ و بهروز و فرصتی قابلتوجه برای عرضه تازههای نشر بوده و هست اما به نظر میرسد بهمرور، شاهد ظهور پدیدههای جدید در حوزه نشر هستیم.
اشعری توضیح داد: این ایدهها بهمرور موجب میشود تا نمایشگاه کتاب تهران از یک سو از قالب سنتی خارج و از سوی دیگر زمینههای دسترسپذیرتر شدن محتوا را فراهم کنند.
وی ظهور پدیدهای جدید در امر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را موثر دانست و افزود: استفاده از فضای مجازی و تاسیس موسسات مرتبط برای عرضه کتاب به همت جمعی از جوانان، نمونههای قابلتوجهی از ظهور این پدیدههاست.
اشعری گفت: بهعنوان مثال، مذاکره با ناشرانی که به دلیل افزایش هزینهها به تجدید چاپ برخی از کتابها اقدام نمیکنند، اما مخاطبانی همچنان به دنبال آنها هستند، یکی از این پدیدههاست.
وی ادامه داد: این کتابها، شاید بهصورت تک نسخه چاپ شوند. این ایدهها در حوزه آموزش انواع مهارتها ازجمله مهارتهای کسب و کار پیشرفت قالبتوجهی داشته است.
نظر شما