وی ادامه داد: این مصحف، یک نسخه کامل قرآن کریم به خط کوفی است که کنار هر خط آن دقیقا همان کلمات بهصورت تایپی آمده و حتی اگر نیمی از کلمهای طبق نسخه اصلی به خط بعد رفته باشد، در رسمالخط تایپی نیز این نکته لحاظ شده است. در پایین هر صفحه نیز درباره کلمات خاص و نگارش آنها با استناد به کتابهای مرجع، نکات علمی درج شده است. پرداختن به نکاتی از برخی قرائتهای خاص برخی کلمات، از دیگر مواردی است که در پانویس صفحات ارائه شده است.
بابائی با بیان اینکه این مصحف، یک کار کاملا علمی و کاربردی برای محققان است، افزود: جلدسازی این قرآن نیز دقیقا براساس نسخه اصلی صورت گرفته است.
مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن کریم، درباره دیگر قرآنهای به نمایش درآمده در غرفه این مرکز، گفت: هر سال با هدف شناسایی ذائقه مردم در زمینه چاپ قرآن در نمایشگاه حضور داریم و در طراحی رنگ جلد، صفحات و رسمالخط و ... ذائقه و نظر مردم را مدنظر قرار میدهیم.
وی اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران، 10 جلد قرآن که از حیث خط یا طراحی جلد و صفحات جدید هستند نیز عرضه کردهایم. دو جلد قرآن به خط استاد رهنما و استاد خزاعی که با خط نسخ ایرانی با خوانایی بالا کتابت شده و قرآن دو ستونی از اینجمله آثار هستند.
نظر شما