عضو مجری طرح «عیدی داستان ایرانی» از ارسال بیش از 1000 جلد کتاب به مناطق مختلف کشور به دنبال اجرای این طرح خبر داد و مشارکت نویسندگان ایرانی را «جهاد فرهنگی» توصیف کرد.
وی با اشاره به جزئیات این طرح افزود: چهار روز قبل از آغاز سال نو، با انتشار فراخوان در کانال تلگرامی «داستان ایرانی» از داستان نویسان دعوت کردیم با ارسال کتابهای خود در طرح «عیدی داستان ایرانی» مشارکت کنند. برخی از اعضا نیز با خرید کتابهای مورد علاقهشان و اهدا آن به طرح پیوستند.
نویسنده کتاب «از آن هجده ماه و هفت روز» ادامه داد: دومین فراخوان نیز برای مخاطبان و علاقهمندان به کتاب و داستان ایرانی منتشر شد مبنی براینکه هر فرد علاقهمند به دریافت کتاب میتواند با ارسال نشانی شهر و مکان سکونت خود کتاب دریافت کند.
آبنوس با بیان این مطلب که میزان مشارکت نویسندگان و همچنین مخاطبان شگفتآور بود، گفت: فردای انتشار فراخوان، نزدیک به 40 بسته برای ارسال به شهرهای مختلف فهرست شد. امسال بیش از هزار جلد کتاب جمعآوری شد که میتوان از آن بهعنوان «جهاد فرهنگی» و تحقق عملی شعار «ترویج کالای ایرانی» و کمک به «رونق تولید» در حوزه فرهنگ یاد کرد.
این نویسنده ادامه داد: با اینکه از روزهای آخر سال گذشته اقدام به دریافت و ارسال بستههای عیدی کتاب کردیم و بسیاری از داستان نویسان ایرانی که با هزینه شخصی کتاب خریداری و در این مشارکت کردهاند، همچنان خواستار ادامه طرح هستند و اینروها هنوز از نویسندگان کتاب دریافت میکنیم.
وی با اشاره به بازخوردهای قابلتوجه از سوی مخاطبان و علاقهمندان به داستان ایرانی بیان کرد: از همه نقاط کشور، بخصوص مناطق کم برخوردار و شهرهای دورافتاده و محروم نیز درخواست ارسال کتاب برای مطالعه در ایام نوروز دریافت کردیم.
این پژوهشگر و منتقد افزود: تا امروز 200 بسته کتاب و در مجموع بیش از 1000 جلد کتاب به نقاط مختلف کشور ارسال شده و 42 بسته نیز آماده ارسال است. نزدیک به 60 بسته کتاب نیز برای پنج انجمن ادبی ارسال شده است. دو کتابخانه عمومی نیز درخواست خود را اعلام کردهاند. همچنین به تجهیز کتابخانه مدارس شهرهای کم برخوردار نیز کمک شده است.
نویسنده کتاب «دخترم عشق ممنوع» افزود: در بستهبندی کتابها علاوهبر رمان به داستان کوتاه نیز توجه شده است. اگر حتی 100 نفر نیز در این روزها، کتابهای ارسالی را مطالعه کنند، معتقدم ما به رسالت خود عمل کردهایم.
آبنوس اضافه کرد: داستان ایرانی عیدی دادن باعث آشتی و ارتباط عاطفی بین مخاطبان و نویسندگان خواهد بود. بستههای پستی که به عنوان عیدی در خانهها میرسد، دریافت کنندگان را سر ذوق میآورد و مثل دورههای قبل در فضای مجازی و صفحههای شخصی خود با نوشتن از حس و حال خوش خود، به ترویج کتاب و کتابخوانی کمک میکنند و از همه مهمتر اینکه به طور شفاهی در بین دوستان و فامیل و همسایگان و هم محلهییها از این سنت نیکو به خوبی یاد میکنند و دیگران را نیز تشویق به کتاب عیدی دادن میکنند.
نظر شما