چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶
​ضرورت توجه به پژوهش‌های علمی و فرهنگی در جشنواره امام رضا (ع)

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کارگروه فرهنگی هفدهمین جشنواره بین‌المللی بنیاد امام رضا (ع)، گفت: یکی از موضوعات مغفول در برنامه‌های این جشنواره، توجه به پژوهش‌های علمی و فرهنگی است که خوشبختانه قرار است از سال آینده در جشنواره حضور داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارگروه فرهنگی هفدهمین جشنواره بین‌المللی بنیاد امام رضا (ع) با موضوع فعالیت‌های فرهنگی این جشنواره، چهارشنبه (١ اسفندماه) با حضور محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌اصغر کاراندیش؛ معاون حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیأت مدیره بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)، محمودرضا برازش؛ مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع)، ایوب دهقانکار؛ مشاور اجرای معاونت امور فرهنگی و علی غیاثی ندوشن؛ مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ١٧ استان از طریق ویدئو کنفرانس درسالن همایش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
 
جوادی در این نشست با اشاره به شخصیت و جایگاه امام رضا (ع) در فرهنگ ایران، بیان کرد: خوشبختانه این جشنواره به برکت نام این امام عزیز، همواره منشأ خیر بوده و برنامه‌ها و فعالیت‌هایی هم که به نام ایشان مزین هستند، توانسته‌اند در شکوفاسازی استعدادها کمک کنند. برای خود افتخاری می‌دانیم که سهم کوچکی در فعالیت‌های فرهنگی بنیاد امام رضا (ع) داشته باشیم.
 
وی با تاکید بر ضرورت کیفی شدن این برنامه‌ها، افزود: یکی از موضوعات مغفول در برنامه‌های این جشنواره، توجه به پژوهش‌های علمی و فرهنگی است که خوشبختانه قرار است از سال آینده در جشنواره حضور داشته باشد. امید است در این پژوهش‌ها منجر به افزایش معرفت از این امام بزرگ باشد.
 
قول مساعد برای حل مشکلات اعتبارات استانی
 
علی‌اصغر کاراندیش؛ معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیأت مدیره بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) نیز در این نشست، گفت: همواره تلاش شده نسبت به بالا بردن کیفیت برنامه‌ها و هماهنگی ستاد با استان‌ها اقدام کنیم. در تخصیص اعتبارات با استان‌ها مشکلاتی ایجاد شده که با قول‌های مساعدی که داده شده، امیدوارم تا پایان سال این موانع برطرف شوند.
 
محمودرضا برازش؛ مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع) نیز در این برنامه، با اشاره به تغییرات انجام شده در برخی از برنامه‌های این جشنواره در دوره جدید، اظهار کرد: با توجه به کارشناسی‌های انجام شده در معاونت امور فرهنگی، برخی از برنامه‌ها و فعالیت‌های جشنواره در سال آینده با یکدیگر ادغام شدند. برای نمونه در سال گذشته هشت برنامه در حوزه شعر داشتیم که در سال جدید این برنامه‌ها در قالب چهار برنامه اجرا خواهند شد. همچنین برخی برنامه‌ها نیز به صورت دو سالانه برگزار می‌شوند.
 
وی ادامه داد: قرار شد در سال آینده در استان ایلام با توجه به درخواست این استان فعالیتی درباره اربعین برگزار شود. در استان‌های مرزی نیز برنامه‌ای با هدف همدلی و دوستی میان اقوام و ادیان برگزار می‌شود.
 
تاکید بر پژوهش‌محوری و جنبه اسنادی آثار
 
در ادامه ایوب دهقانکار؛ مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست گفت: ایده‌آل معاونت امور فرهنگی آن است که بتواند از تمامی برنامه‌های جشنواره امام رضا (ع) در استان‌ها حمایت کند. در برنامه‌های سال آینده جشنواره امام رضا (ع) نیز بر دو موضوع تکیه شده است؛ نخست بحث پژوهش‌محوری و جنبه اسنادی آثار و نکته دوم نیز توجه به بُعد بین‌المللی فعالیت‌ها و برنامه‌ها.
 
وی افزود: معاونت امور فرهنگی در سال جاری از برنامه‌های جشنواره امام رضا (ع) در 11 استان حمایت کرده و کل اعتبار اختصاص داده شده برای این موضوع سه میلیارد و 950 میلیون ریال بوده است. دو میلیارد و 630 هزار ریال از این اعتبارات در قالب قسط اول به استان‌ها پرداخت شده و منتظر تخصیص بودجه برای پرداخت‌های بعدی هستیم.
 
علی غیاثی ندوشن؛ مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: یکی از شاخص‌های ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای استان‌ها، برگزاری باکیفیت برنامه‌های جشنواره امام رضا (ع) است که امیدوارم استان‌ها در برگزاری برنامه‌های خود در سال آینده با تلاش مضاعف اقدام کنند.
 
این برنامه با حضور مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ١٧ استان از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها