مدیر انتشارات نوید شیراز با اشاره به موضوع انتخاب محل سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: باید برای ترافیک، راهکار ارائه دهیم و از اینکه مردم از نمایشگاهها استقال میکنند، خوشحال باشیم؛ نهاینکه به دلیل ترافیک، جای آن را تغییر بدهیم.
وی ادامه داد: به نظر من شهر آفتاب، آمادگی لازم برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را ندارد. در دو دوره یعنی نمایشگاههای بیستونهم و سیام که آنجا برگزار شد، مردم، ناشران و برگزارکنندگان با مشکلات زیادی روبهرو بودند.
نویدگویی با بیان اینکه در نهایت باز هم باید با مدیران مصلا و شهر آفتاب برای بررسی و تصمیمگیری نهایی گفتوگو شود، عنوان کرد: من نه به عنوان عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه، بلکه به عنوان کسی که از اولین دوره نمایشگاه کتاب تهران در آن حضور داشته است، معتقدم که محل دائمی نمایشگاههای تهران باید طبق یک استاندارد بینالمللی برای این رویداد فرهنگی آماده شود.
وی تاکید کرد: به عنوان مثال در این زمینه ما باید الگویی مثل نمایشگاه کتاب فرانکفورت داشته باشیم و جای مشخصی برای نمایشگاه کتاب تهران که ویترین فرهنگ و ادب و اعتقادات مذهبی مردم است با استانداردهای معتبر جهانی در نظر بگیریم.
مدیر انتشارات نوید شیراز با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره) گفت: باید قبول کنیم که ساختار این فضای مذهبی و مقدس برای کتاب و دیگر نمایشگاهها ساخته نشده است و امیدوارم مسئولان روزی به این نتیجه برسند که در محل دائمی نمایشگاهها یک ساختمان چند طبقه برای این کار ساخته شود.
نویدگویی با بیان اینکه نباید در انتخاب این محل بهانهای مثل ترافیک بیان شود، یادآور شد: در کشور آلمان و قلب شهر فرانکفورت یک نمایشگاه کتاب با ابعاد بزرگ برگزار میشود و خللی نیز در این زمینه به وجود نمیآید. به نظر من در این زمینه باید راهکار داشته باشیم و از اینکه مردم از نمایشگاهها استقال میکنند، خوشحال باشیم نهاینکه به دلیل ترافیک، جای آن را تغییر بدهیم.
وی یادآور شد: به نظر من محل نمایشگاههای بینالمللی تهران مکان خوب و آبرومندی است و در آنجا باید بر اساس ساختار اعتقادی، مذهبی و اجتماعی ایران مکانی دائمی برای نمایشگاه کتاب تهران ساخته شود.
لزوم همدلی صنف
نویدگویی در بخش دیگر صحبتهای خود در پاسخ به سوال ایبنا مبنی بر موضوع واسپاری برخی اقدامات به صنف نیز گفت: واسپاریهایی که طی این سالها انجام شده خوب است و باید استمرار داشته باشد و در این میان این کار باید با نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شود.
وی افزود: اما باید به این موضوع توجه داشت که کارهای فرهنگی در کشور ما نباید بهگونهای باشد که چون متولی نمایشگاه وزارت ارشاد است بقیه مجموعهها خود را کنار بکشند و کار فقط بر دوش این وزارتخانه باشد.
عضو شورای سیاستگذاری سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با بیان اینکه مشارکت دستگاهها و نهادهای مختلف در برگزاری یک ضرورت است، عنوان کرد: به نظر من در این رویداد مهم فرهنگی و بینالمللی که نشانگر تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران است همه نهادها باید مشارکت داشته باشند.
نویدگویی تاکید کرد: همچنین تشکلهای حوزه نشر نیز اگر با هم متحد و یکپارچه باشند میتوانند به خوبی از عهده این کار بربیایند. اکنون زمان آن است که برای حفظ آبرو، منزلت و شان ایران دستدردست هم دهیم.
نظر شما