چهارشنبه ۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶
فعالیت‌های قرآنی متناسب با هزینه‌ها، دستاورد نداشته است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در قیاس با هزینه‌های انجام شده، دستاورد‌ها از فعالیت‌های قرآنی در کهگیلویه و بویراحمد، چندان قابل توجه نیست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کهگیلویه و بویراحمد، نشست شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد، با حضور استاندار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد.

علی‌محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست عنوان کرد: تکثر تولیت و عدم وحدت مدیریت‌ها، خروجی غیرقابل سنجش و نه در چارچوب معین را رقم می‌زند در حالی که در توسعه فعالیت‌های قرآنی، باید خروجی محوری مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در حوزه تبیین فعالیت‌های قرآنی بدون دستاورد نبوده است، افزود: در قیاس با منابع و هزینه کرد، این دستاورد‌ها زیاد قابل توجه نبوده و باید هدفگذاری بهتری انجام شود.

احمدی با تاکید بر اینکه جامعه ما جامعه‌ای دینی است، اظهار کرد: به اندازه‌ای که باید، ساز و کارها را برای توسعه ظرفیت‌های قرآنی و عمل به آن نهادینه سازی نکرده‌ایم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه قرآن و عمل به آن برای زندگی ما یک نیاز است، گفت: جمع بندی مناسب و تعامل دستگاهی خروجی بهتری از فعالیت‌های این بخش را رقم می‌زند.

وی افزود: تکثر تولیت مناسب نیست و باید وحدت و هماهنگی در اجرای برنامه‌ها داشته باشیم.

احمدی با تاکید بر فعالیت پایه‌ای در حوزه تبیین ظرفیت‌ها و عمل به قرآن، گفت: کتابی که منشاء وحی دارد، یک خمیرمایه درونی برای پذیرش دارد، اما این به این معنا نیست که ما کار زیربنایی و ریشه‌ای در ترویج، توسعه و عمل به قرآن انجام ندهبم.

احمدی تصریح کرد: باید باور قرآنی در مردم ایجاد کنیم و عمل به محتوای قرآن نیز ضروری است. روش آموزشی خوب نیز در راستای تحقق خروجی بهتر در این محور مورد تاکید است.

رضا دهبانی‌پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با بیان اینکه با همفکری و تعامل فرهنگ و ارشاد و دستگاه‌های متولی، هدفگذاری برای تعیین روز استان انجام شد، تصریح کرد: برای سال آینده دهم اردیبهشت ماه به عنوان روز استان کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شده، اما به دلیل تقارن با برخی مناسبت‌ها در سال‌های بعدی، احتمال تغییر این روز وجود دارد.

دهبانی پور با اشاره به فعال سازی شورای توسعه قرآنی در استان، افزود: شورای توسعه قرآنی ذیل شورای فرهنگ عمومی به فعالیت خواهد پرداخت.

وی افزود: همچنین مباحث مربوط به این شورا در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار خواهد گرفت و مصوبات نیز اجرایی می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از فعالیت سه کمیته در راستای تحقق هدفگذاری‌های شورای توسعه قرآنی خبر داد و گفت: کمیته آموزش عمومی، کمیته تبلیغ و ترویج و کمیته پژوهش و آموزش عالی کمیته‌های فعال در این راستا خواهند بود.

دهبانی پور با اشاره به برگزاری آزمون سبک زندگی قرآنی در استان، گفت: برنامه‌ریزی در راستای برگزاری هرچه مطلوب تر این برنامه انجام خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها