حجتالله اصیل پژوهشگر برجسته حوزه ادبیات و فلسفه کشورمان دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) حجتالله اصيل 1316 در كرتيلآباد ملاير به دنیا آمد. خانواده اش كشاورز بود و زندگاني سادهای داشتند . در ١٣٢٦ وی را به مكتب فرستادند و او خواندن و نوشتن را نزد ملاي ده آموخت. چهار عمل اصلی حساب را خود با استفاده از يك كتاب حساب (مظفري) فرا گرفت. در ١٣٣٢ همراه خانوادهاش به تهران آمد. در ١٣٣٦ درس خواندن را از نو آغاز كرد و در ظرف شش سال ديپلم رياضي گرفت. در ١٣٤٤ وارد دانشگاه شد و در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران به تحصيل پرداخت و در ١٣٥٣ درجه فوق ليسانس گرفت. اصيل در ضمن تحصيل وارد خدمت دولت شد و ٣١ سال در شركت مخابرات ايران كار كرد و در همان حال پس از فراغت از تحصيل به پژوهش در علوم انساني پرداخت كه نتيجه آن شماري كتاب و مقاله است.
سيری در انديشه سياسي كسروی، آرمان شهر در انديشه ايراني، برگزيده و شرح آثار ملك الشعراي بهار، برگزيده و شرح سياستنامه خواجه نظام الملك، برگزيده و شرح اشعار اشرف الدين گيلان، ترجمه ادبيات فارسي از جامي تا روزگار ما نوشته دكتر محمد رضا شفيعي كدكني (به انگليسی) و.... از جمله آثار این پژوهشگر کشورمان است.
حجتالله اصیل سوم آذر در 81سالگی در بیمارستان ابن سینای تهران دیده از جهان فروبست.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
خراسان رضوی - رئیس اداره اسناد آستان قدس رضوی گفت: از یک نسخه خطی اهدایی به آستان قدس رضوی تعدادی سند ارزشمند مالی درباره سبزوار از زمان تیموریان کشف شد.
آذربایجانغربی_ استاندار آذربایجانغربی گفت: در حوزه تصمیم گیری خودم را وکیل مدافع همه استان میدانم و در جابجاییهای مدیریتی هم با کارکرد افراد کار داریم و تفرقه کار دشمن و بدخواهان ماست و وفاق را باید ترویج دهیم تا بتوانیم رشد کنیم.
گلستان- نویسنده، پژوهشگر و روزنامه نگار و فعال فرهنگی گلستانی معتقد است؛ احمد شاملو تلاش کرد با قالب سپید اصالت را به کلمه بدهد و زبان شعر فارسی را همگام بازمان بهپیش ببرد.
کردستان - دبیر علمی همایش ملی مطالعات گروس از برگزاری این همایش در اردیبهشت سال آینده خبر داد و گفت: همایش ملی مطالعات گروس با مشارکت دانشگاههای معتبر کشور و دستگاههای اجرایی کردستان برگزار میشود.
کردستان - «ملودی محمودی» که به عنوان کوچکترین کتابخوان کشور شناخته میشود، توسط معلمان و دانشآموزان مدرسه روستای دل سروآباد و در زادگاه مادریش مورد تجلیل قرار گرفت.
سمیه محمدی، تصویرگر کتاب کودک گفت: استاد گلدوزیان همیشه به ما میگفت که اصلاً برای جشنواره کار نکنید؛ بلکه برای کودک کار کنید و باید آنقدر خوب کار کنید که آثار شما بهدلیل رنگ، بزرگنمایی و جزئیات دیگر به گونهای باشند که تصویر شما کشفکردنی باشد و با یک بار نگاه کردن تمام نشود.
محمد مقدم گفت: علی پارسا نتیجه تحقیقات ۵ ساله خود را در کتابی به نام «بادبانهای جنوب» منتشر کرده است. با حمایت و اصرارهای او، «بوم ایرانی» را براساس «بادبانهای جنوب» ساختم.
مجموعه ۱۰ جلدی «اکفراسیس» با رویکردهایی متنوع مانند نامهنگاری، یادداشت، روایت و معرفی آثار، به بررسی و تفسیر هنر پرداخته و هر جلد آن، چشماندازی تازه به دنیای هنر و ادبیات ارائه میدهد.
فداء الزمر، برگزیده اولین دوره جایزه جهانی ادبیات فلسطین،گفت:روایت فلسطینی باید حفظ شود چر که آثار ادبی محرک و برانگیزاننده جنبشهای انقلابی علیه اشغالگری بودند همان طور که گولدامایر گفته است:«با کشتن غسان، از یک لوای فکری مسلح که برای اسرائیل خطرناکتر از هزار فدایی مسلح بود خلاص شدیم؛ زیرا غسان با قلمش برای اسرائیل از یک گردان چریکی خطرناکتر بود.»
نظر شما