جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱
کهن‌الگوها و کارکردشان در «افتاده بودیم در گردنه‌ی حیران» بررسی شد

برنامه‌ شبی با داستان ایرانی با نگاهی به کتاب «افتاده بودیم در گردنه‌ی حیران» در جهرم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، برنامه‌ی شبی با داستان ایرانی با نگاهی به کتاب «افتاده بودیم در گردنه‌ی حیران» در جهرم برگزار شد.

در ادامه‌ سلسله نشست‌های انجمن اهل قلم شهرستان جهرم، پنجشنبه این هفته، این انجمن با برنامه‌ شبی با داستان ایرانی میزبان حسین لعل‌بذری نویسنده‌ی مشهدی مجموعه داستان «افتاده بودیم در گردنه‌ی حیران» بود.

در این مراسم، نویسنده‌هایی چون تیمور آقامحمدی، ساحل رحیمی‌پور و ابوذر قاسمیان و منتقدانی چون سوسن تقوایی و فاطمه تسلیم حضور داشتند. در ابتدا، حسین لعل‌بذری بخش‌هایی از کتاب خود را خواند؛ سپس منتقدها و نویسندگان در دو بخش مجزا به بیان نظراتشان درباره این اثر پرداختند که مورد استقبال علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

کهن‌الگوها و کارکردشان در مجموعه داستان، موضوع مرگ و محوریت آن در اکثر داستان‌ها، فقدان عنصری(گاه انسان، گاه صدا و ...) در داستان‌ها، روایت‌مندی اثر که به صورتی قدرتمند و اثرگذار باعث جذابیت و کشش داستان‌ها شده، پرداختن به مرگ و زندگی درکنار هم و باهم، پرداختن به اقلیم‌های متفاوت، مسلط بودن به زبان‌، نثر شیوا و خوشخوان اثر و... از جمله بحث‌هایی بود که در این نشست مطرح شد.

قابل ذکر است که انجمن اهل قلم جهرم از فعال‌ترین انجمن‌های داستانی سطح کشور است و تاکنون میزبان بسیاری از نویسندگان سرشناس کشور بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها