سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵
تدوین و عرضه اسناد و پژوهش‌های پیرامون خلیج فارس در سازمان سمت

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) و دانشگاه خلیج فارس، برای انجام فعالیت‌های پژوهشی و تدوین کتاب، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی«سمت»، طی جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد ذبیحی سرپرست سازمان «سمت» و عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج‌فارس، تفاهم‌نامه همکاری دوسویه در جهت انجام امور پژوهشی بر روی اسناد مرکز اسناد این دانشگاه و همچنین تهیه و تدوین کتاب‌های مورد نیاز دانشجویان دانشگاه خلیج فارس، به امضای طرفین رسید.
 
عبدالمجید، مصلح رئیس دانشگاه خلیج‌فارس در این جلسه ضمن ارائه توضیحاتی درباره این دانشگاه، خواستار همکاری سازمان «سمت» در زمینه انجام امور پژوهشی بر روی اسناد فهرست شده در مرکز اسناد دانشگاه خلیج فارس و انتشار آن در قالب مجموعه مقالات شد.
 
قربانعلی باقری‌بردی، مدیر کتابخانه مرکزی و رئیس مرکز اسناد دانشگاه خلیج فارس نیز تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود اسناد موجود در مرکز اسناد دانشگاه، با یاری سازمان «سمت» در قالب سمینار، کنفرانس، طرح پژوهشی یا پایان‌نامه تحلیل شوند و مجموعه پژوهش‌های انجام شده برای عرضه داخلی و به ویژه بین‌المللی، در اختیار «سمت» قرار گیرد.

محمد ذبیحی، سرپرست سازمان «سمت» در ادامه با اشاره به اهمیت خلیج فارس و انجام کار پژوهشی در این زمینه، گفت: خلیج فارس، قلب کشور ماست و ما موظفیم از چیزی که به ایران تعلق دارد، صیانت کنیم. در همین راستا تمام تلاش خود را می‌کنیم که نتیجه پژوهش‌ها و تحلیل‌های اسناد موجود را به عنوان یک سند جامع در «سمت» منتشر کرده و به نقاط مختلف دنیا ارسال کنیم.»

وی افزود: گام نخست، انتشار این اسناد و قرار گرفتن آن در دست دانشجویان و پژوهشگران است. سازمان «سمت» فراخوانی منتشر خواهد کرد و از پروژه‌هایی که بر اساس این اسناد و با موضوع مرتبط انجام شوند، حمایت می‌کند.
 
حمیدرضا خادمی، رئیس پژوهشکده «سمت»، محمدرضا سعیدی معاون نظارت علمی و فنی این سازمان، مهدی زارع بهرام‌آبادی مدیر پژوهشی «سمت» و وحید محمودی عضو پژوهشکده این سازمان، از دیگر حاضران در جلسه بودند.

گفتنی است دانشگاه خلیج فارس اولین دانشگاه دولتی وابسته به وزارت علوم در استان بوشهر است. این دانشگاه هم‌اکنون دارای ۸۰ رشته و ۸ دانشکده شامل دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده علوم پایه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده هنر و معماری، دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی، دانشکده علوم و فنون دریایی و دانشکده فنی ـ مهندسی است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها