شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۱
تبعیض رسانه‌ای اختلالات رسانه‌ای ایجاد می‌کند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر نقش مهم روابط عمومی ها در سازمان ها و وزارتخانه ها گفت: ارتباط فعال با رسانه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و روابط عمومی باید رابطه سریع و خوب همراه با عدالت با رسانه‌ها داشته باشد. تبعیض رسانه‌ای اختلالات رسانه‌ای ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی، امروز در آیین تکریم و معارفه سرپرست پیشین و رئیس جدید مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این مطلب افزود: روابط عمومی در هر سازمانی از اهمیت زیادی برخوردار است اما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل گستره ارتباطی که با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه دارد از اهمیت بیشتری نسبت به دیگر حوزه‌ها برخوردار است.
 
وی ادامه داد: روابط عمومی‌ها پل ارتباطی بین هر دستگاه و سازمان با نهادها و مخاطبان بیرونی محسوب می‌شوند که باید از این طریق تفاهم و ارتباط را با جامعه مخاطب خود فراهم کنند. روابط عمومی نقطه اتصال تفاهم و اعتماد هر سازمان است که اگر این اتصال به خوبی انجام شود به معنای این است که روابط عمومی‌ها به خوبی عمل کرده‌اند.
 
صالحی تاکید کرد: روابط عمومی مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به حوزه‌های مختلف و متنوعی که این وزارتخانه از لحظ کمی و کیفی و مرجعیت و اثرگذاری آن‌ها دارد، باید راهی به دل و جان و ذهن مخاطبان خود از طریق تفاهم و اعتماد ایجاد کند. روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سهم بسیاری برای انتقال به هنگام و سریع به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه دارد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به درستی به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه منتقل شود و این امر وظیفه روابط عمومی این وزارتخانه است که در عین انجام این کار باید انتقادات و پیشنهادهای درست را نیز رسیدگی و در جهت حل و رفع آن اقدامات لازم را انجام دهد.
 
صالحی در ادامه گفت: نقش روابط عمومی در ارتباط با دیگر مخاطبان که نقش اثرگذار نیز دارند مهم است که از آن جمله می‌توان به ارتباط با مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، نهادهای مختلف دولت و ... اشاره کرد که باید روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت‌ها و دیگر روابط عمومی‌های زیرمجموعه در مسیر تفاهم و اعتماد و انتقال اخبار و اطلاعات درست به این نهادها گام بردارد.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: کارکنان سازمان، مخاطبان دیگر روابط عمومی محسوب می‌شوند که این بخش باید به گونه‌ای عمل کند که در میان آن‌ها انگیزه ایجاد کند. روابط عمومی باید به توجیه کارکنان و ایجاد رابطه فعال بین آن‌ها و سازمان ایجاد کند.
 
وی در بخش دیگر ضمن تقدیر از زحمات محمدمهدی احمدی سرپرست پیشین مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهرداد آگاهی رئیس سابق این مرکز به ویژگی‌های شخصیتی و تجربیات همایون امیرزاده اشاره کرد و گفت: امیدوارم با حضور آقای امیرزاده در این مرکز قدم‌ها‌ی مثبتی در جهت ارتباط با مخاطبان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه برداشته شود.
 
وی با اشاره به نقش کارکردی روابط عمومی در حوزه‌های مختلف ادامه داد: کارکرد رسانه‌ای روابط عمومی از اهمیت زیادی برخوردار است. رسانه رکن چهارم مدیریت محسوب می‌شود. ارتباط فعال با رسانه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و روابط عمومی باید رابطه سریع و خوب همراه با عدالت با رسانه‌ها داشته باشد. تبعیض رسانه‌ای اختلالات رسانه‌ای ایجاد می‌کند.
 
صالحی افزود: از دیگر کارکردهای روابط عمومی کاهش هزینه‌های مراسم و همایش‌ها است. روابط عمومی‌ها باید کنترل‌کننده هزینه‌ها باشند نه اینکه منجر به افزایش آن شوند.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های محمدمهدی احمدی سرپرست پیشین مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، حکم همایون امیرزاده به‌عنوان رئیس جددید این مرکز را به وی اعطا کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها