سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۵
فوتبال دوست ندارم؛ عاشق هشت یار اوشن شدم

روزنامه گاردین در مصاحبه با کامیلا شمسی نویسنده انگلیسی و برنده جایزه ادبیات داستانی زنان درباره علایق و کارهایی پرسیده است که شمسی در اوقات فراغتش انجام می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)  ، کامیلا شمسی نویسنده پاکستانی الاصل ساکن کشور انگلیس یکی از نویسندگان موفق این کشور محسوب می‌شود و به طور حتم بعد از دریافت جایزه 30هزار پوندی ادبیات داستانی زنان توانست شهرت خود را بیشتر کند. او این جایزه را به خاطر نوشتن آخرین رمانش با عنوان «آتش خانگی» دریافت کرد.

جایزه ادبیات داستانی زنان، که پیش از این با عنوان جایزه «اورنج» یا «بیلیز» شناخته می‌شد، مهم‌ترین جایزه ادبی بریتانیا برای نویسندگان زن است که به صورت سالیانه برگزار می‌شود. پیش از این نویسندگانی چون لیونل شیور، چیماماندا آدیچی، و نائومی آلدرمن برنده این جایزه شده‌اند.

در کارنامه ادبی شمسی رمان‌های موفق دیگری مثل «در شهر کنار دریا»، «آیات شکسته» و «سایه‌های سوخته» وجود دارند. روزنامه گاردین به صورت دوره‌ای در سرویس فرهنگ خود با نویسندگان مختلف مصاحبه می‌کند و از علایق فرهنگی آن می‌پرسد. کامیلا شمسی در پاسخ به خبرنگار گاردین بهترین کتاب داستانی که خوانده است را نورجنگ نوشته مایکل اونداتیه عنوان می‌کند و می‌گوید: «به غیر از بیمار انگلیسی بسیاری از کارهای اونداتیه را خوانده‌ام و باید بگویم که نورجنگ یکی از جذاب‌ترین کارهای وی است.» رمان نورجنگ داستان پسربچه نوجوانی را روایت می‌کند که در زمان وقوع جنگ جهانی دوم والدینش او و خواهرش را به مقصد کشور سنگاپور ترک می‌کنند. در مراسم پنجاه سالگی جایزه من بوکر کتاب بیمار انگلیسی نوشته مایکل اونداتیه توانست عنوان بهترین کتاب این جایزه را کسب کند.

کامیلا شمسی در ادامه مصاحبه خود به خبرنگار گاردین درباره اوقات فراغت خود می‌گوید که با رستوران، ورزش، موسیقی و تماشای فیلم می‌گذرد. شمسی در زمانی که همه مردم دنیا در حال تماشای فوتبال هستند می‌گوید عاشق ورزش تنیس و به خصوص تماشای بازی‌های ویمبلدون و رقابت «راجر فدرر» بازیکن افسانه‌ای این ورزش است.

شمسی می‌گوید در میان فیلم‌های سینمایی عاشق «هشت یار اوشن» ساخته «گری راس» است که ماه گذشته در آمریکا و انگلیس اکران شد. مجموعه فیلم‌های یاران اوشن، از فیلم‌های محبوب دهه گذشته در ژانر سرقت بودند و قالب کمدی نیز به موفقیت آنها در گیشه کمک فراوانی کرد. کارگردانی هر سه فیلم بر عهده استیون سودربرگ، کارگردان آمریکایی برنده جایزه اسکار بود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها