سخنگوی سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از برخورد با شبهشبکهای که نمایشگاه کتاب نقد میکرد، خبر داد و گفت: این شبهشبکه به نقد کردن بنها اقدام میکرد و در یک غرفه 9 متری در روز پنجم نمایشگاه از ساعت 8 شب تا 5 صبح، حدود 110 میلیون تومان بن کتاب نقد کردهبودند.
وی ادامه داد: این افراد در طول روز نسبت به جمعآوری بنها اقدام کردند و شب پس از تعطیلی نمایشگاه کتاب، نسبت به نقد کردن اقدام کردند.
امیرزاده با بیان اینکه در هماهنگی با بانک شهر با این گروه برخورد شده است، گفت: قرار شده است کل سیستم از ساعت 8 شب تا 10 صبح بسته باشد تا جلوی سوءاستفادههای احتمالی در آینده جلوگیری شود.
امیرزاده یادآور شد: در این زمینه برخورد قاطعی با فرد متخلف انجام شد و علاوه بر تعطیلی چهار غرفهای که ارتباطات شبکهای با هم داشتند، به سرعت تعطیل و دستگاههای کارتخوان آنها تعطیل شد و به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گفته وی، بخش زیادی از این بنکارتها دانشجویی بوده است.
سخنگوی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران همچنین درباره میزان تخصیص یارانهها نیز توضیح داد: تاکنون در بخش دانشجویی، هفت میلیارد تومان و حدود سه میلیارد تومان در بحث موسسات دیگر داشتیم.
امیرزاده در بخش دیگر صحبتهای خود درباره ثبتسفارش کتابهای خارجی برای نمایشگاه کتاب تهران، توضیح داد: عمده کتابهایی که به نمایشگاه وارد میشود از طریق نمایندگیها است، در بخش لاتین و خارجی عمدتا خودشان نیستند و نماینده آنها حضور دارند.
وی افزود: یکی از مشکلات ثبت سفارش این است که ناشران اصلی به این موضوع ورود نمیکنند و بهتر است از قبل پیشاندیشی داشته باشیم.
امیرزاده همچنین درباره حمایتهای ارزی گفت: تا نمایشگاه 24، حمایتهای ارزی را داشتیم و از طریق ثبتسفارشها اقدام میشد، آخرین رقمی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 84 در اختیار داشت، عددی نزدیک 9 میلیون دلار برای موسسه و نمایشگاه کتاب بود که در مجموع 77 میلیارد تومان بود.
به گفته وی، زمانی که شورای رقابت و هیات دولت آییننامه برنامه چهارم را نوشت، حمایتهای ارزی به حمایتهای ریالی تبدیل شد و 77 میلیارد تومان غیر از 14 میلیارد تومانی که به صورت ریالی سازمان حمایت در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار میداد.
سخنگوی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یادآور شد: در جلسهای که اخیراً با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم، ضرورت احیای حمایتهای ارزی بیان شد تا حمایتهای ارزی برای مراجع و مراکز دانشگاهی انجام شود و فکر میکنم در سال آینده این حمایتها احیا شود.
سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 22 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 20 در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.
نظر شما