مدیر بخش دانشگاهی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به دومین سال تفکیک ناشران پزشکی از دانشگاهی گفت: امسال 65 ناشر پزشکی در 50 غرفه در فضایی به وسعت 1000 مترمربع در چادر F7 جانمایی شدند که این تفکیک بیشتر از ناشران به نفع بازدیدکنندگان بوده است.
وی ادامه داد: ناشران در غرفهها به طور مستقل یا در قالب نمایندگی نشر حضور دارند و در هفت سالن مجزا در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی (ره) حضور دارند.
عرفانپور با اشاره به حضور تمام ناشران پزشکی در یک چادر مجزا، توضیح داد: با این اقدام، مخاطبان ناشران پزشکی راحتتر میتوانند به کتابهای مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و میتوان گفت که این اقدام بیش از آنکه به نفع ناشران باشد، به نفع بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب است.
وی با بیان اینکه متاسفانه ناشران دانشگاهی هم امسال در چادرها جانمایی شدند، گفت: امسال به دلیل برخی محدودیتها ناشران دانشگاهی بار دیگر قبول کردند که با وجود مشکلات بسیار چادرها در سازههای موقت که استحکام ندارند و استاندارد نیستند جانمایی شوند.
مدیرانجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی یادآورشد: امیدواریم سال آینده تسهیلاتی فراهم شود که همه ناشران به خصوص ناشران دانشگاهی زیر سقف جانمایی شوند و دیگر چادر و سازههای موقت برای ناشران خبری نباشد.
به گفته وی، تمام مراجعه کنندگان این سالن، جامعه دانشگاهی شامل دانشجویان و استادان دانشگاه هستند و سازههای موقت چندان مناسب شان این قشر فرهنگی در جامعه نیست.
سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 22 اردیبهشت ماه هر روز از ساعت 10 تا 20 در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.
نظر شما