چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
«ققنوس» هشت کتاب جدید علوم انسانی را در نمایشگاه رونمایی می‌کند

گروه انتشاراتی ققنوس در حوزه علوم انسانی هشت عنوان جديد را در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمايى و در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) «متافیزیک»، اثر استیون مامفورد، ترجمه محمد یوسفی است. زمان چیست؟ مکان چیست؟ تغییر چیست؟ شی‌ء چیست؟ رخداد چیست؟ موجود چیست؟ عدم چیست؟ این کتاب بی‌درنگ با طرح پرسش‌های متافیزیکی آغاز می‌شود. این پرسش‌ها برای برخی از افراد احمقانه به نظر می‌رسند در حالی که برای برخی دیگر در کانون مباحث فلسفی جای دارند، و کسانی که آن را چنین می‌بینند، اغلب به این معنا واقف‌اند که مباحثی که این پرسش‌ها برمی‌انگیزند، بنیادی‌ترین و ژرف‌ترین مباحثی هستند که آدمی می‌تواند در آن‌ها تأمل کند. این کتاب  در 176 صفحه با قیمت 14000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. 
 
«دموکراسی علیه دولت»، اثر میگل ابنسور، ترجمه فؤاد حبیبی و امین کرمی است.  میگل ابنسور در این کتاب، به اتکای خوانشی بدیع از مارکس، به تبیین معنا و محدوده‏های دموکراسی به‏مثابه نیرویی دست می‏زند که به هیچ‏وجه نه قدر مشترکی با نظام نمایندگی دارد و نه حتی با نسخه‏های آگونیستی، رادیکال و تضادآمیزی که درون محدوده‏های دولت در پی رتق و فتق مسائل هستند. البته باید دقت کنیم که خوانش ابنسور را با قسمی آنارشیسم ضددولتی و گریزان از هرگونه ساختار و نهادی اشتباه نگیریم. این کتاب در  296  صفحه با قیمت 21000 تومان منتشر شده است.
 
«شاقول اندیشه، آموزش کاربردی منطق کلاسیک بر پایه داستان‌های کوتاه» اثر سیدمحمد حسینی‌نژاد است. علم منطق عهده‌دار سنجش اندیشه و جلوگیری از بروز خطاست، از این رو این علم ابزاری شناخته می‌شود که در هر جا و هر زمینه‌ای که اندیشه بشری به کار گرفته شود کاربرد خواهد داشت. بدین سبب بود که محمد حسینی‌نژاد عبارت «شاقول اندیشه» را به عنوان توصیفی برای منطق در این کتاب به کار گرفته است. این کتاب 392 صفحه و با قیمت 35000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ارائه می‌شود.
 
«وحدت اشیا، هگل، كانت و ساختار ابژه»، اثر رابرت استرن، ترجمه محمد مهدی اردبیلی و مهدی محمدی اصل است. رابرت استرن در این كتاب تلاش می‌كند از طریق بررسی تفاوت رویكرد كانت و هگل در خصوص مفهوم ابژه تمایزات ایدئالیسم این دو متفكر را شرح دهد. این كتاب در 238 صفحه و با قیمت 18000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. 
 
 
«اصل بنیاد»، اثر مارتین هایدگر، ترجمه طالب جابری است. این اثر متن درسگفتاری مهم و تأثیرگذار است كه مارتین هایدگر آن را در نیم‌سال 1955 ـ‌1956 در دانشگاه فرایبورگ ایراد كرده است و در واقع از آخرین نوشته‌‌های او محسوب می‌شود. این كتاب در 240 صفحه و با قیمت 17000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.
 
 
«هستی و زبان در اندیشه‌ هایدگر»، اثر طالب جابری‌ است. این كتاب به ما می‌گوید كه هنوز هم می‌توان حیرت كرد و هنوز هم می‌توان از زیبایی و حرمت جهان سخن گفت، اما آموختن چنین نحوه وجودی تفكری ژرف می‌طلبد كه باید آن را نزد معلمانی سخت‌گیر چون مارتین هایدگر فرا گرفت. این كتاب در 120 صفحه و با قیمت 9500 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
 
 
«مسیح و آدم، ‌بشر و بشریت در باب پنجم رساله به رومیان»، اثر كارل بارت،‌ ترجمه محمد صبائی است. كارل بارت در این رساله سعی دارد بر رابطه میان مسیح و آدم بدان‌سان كه پولسِ رسول آن را می‌فهمید بپردازد. این كتاب در 94 صفحه و با قیمت 8000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منتشر شده است.
 
«درباره عرفان مسیحی،‌ مقالاتی در باب مراقبه، شهود عمل و نظر و...»،‌ مقالاتی از برنارد مك‌گین و دیگران، ترجمه محمد صبائی است. هدف از گردآوری و ترجمه این مقالات فراهم آوردن منبعی بوده برای دانشجویان و علاقه‌مندان حوزه عرفان مسیحی. این كتاب در 216 صفحه و با قیمت 15000 تومان در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها