چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱
برنامه‌های کتاب‌محور فرهنگسرای انقلاب اسلامی تشریح شد

رئیس فرهنگسرای انقلاب اسلامی، ضمن اشاره به ظرفیت‌های فرهنگسرای انقلاب اسلامی در حوزه کتاب و کتابخوانی به برنامه‌های مختلف این نهاد فرهنگی اشاره کرد.

محمد جعفری، رئیس فرهنگسرای انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) و گفت‌و‌گو با خبرنگار رسانه درباره ظرفیت‌ها و فعالیت‌های «کتاب‌محور» این مجموعه بیان کرد: سه کتابخانه تخصصی شامل کودک و نوجوان، انقلاب اسلامی و عمومی در فرهنگسرای انقلاب  خدمات ارائه می‌کنند؛ علاوه براین نگارخانه و سالن نشست‌های تخصصی نیز دایر است.  
 
این فعال فرهنگی با تاکید بر توجه مسئولان فرهنگسرا به حوزه کتاب ادامه داد: پرداختن به موضوع کتاب از ماموریت‌های جدی فرهنگسراست؛ علاوه براین با توجه به رویکرد هویتی فرهنگسرای انقلاب، گستره فعالیت این مجموعه شهر تهران است؛ بنابراین ظرفیت استفاده از سایر فرهنگسرا‌ها نیز وجود دارد.   ‌   
 
جعفری با اشاره به آمار کتابخانه‌های زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: 108 کتابخانه، 35 فرهنگسرا و نزدیک به 60 خانه فرهنگ زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دارد؛ بنابراین بزرگترین شبکه کتابخانه‌ای کشور در اختیار این نهاد است.  

«ادبیات زنانه» در فرهنگسرای انقلاب بررسی می‌شود
تکتم نجفی، معاون فرهنگی رئیس فرهنگسرای انقلاب اسلامی در بخش دیگری از این بازدید در تشریح برنامه‌های این نهاد در حوزه کتاب گفت: از آبان‌ماه سال جاری،‌ مجموعه‌ برنامه‌های باشگاه کتاب فرهنگسرای انقلاب با برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «دختر شینا» آغاز شد. تلاش کردیم تا ذائقه مخاطب را تغییر دهیم، بنابراین از بازیگران برای روخوانی کتاب دعوت کنیم.

به گفته این مقام مسئول، سهیلا گلستانی، حمید‌رضا پگاه،‌ عباس غزالی از‌جمله بازیگرانی هستند که برای این فعالیت «کتاب‌محور» دعوت فرهنگسرای انقلاب را پذیرفتند. طراحی دکور با توجه به محتوای کتاب از دیگر جذابیت‌های باشگاه کتابخوانی است. نزدیک به 15 نشست در قالب باشگاه‌ کتابخوانی برگزار شده است.
 
 وی ادامه داد: هر هفته سه عنوان کتاب در کانال فرهنگسرای انقلاب در قالب «پرتو»، «قاصدک» و «با کتاب» معرفی می‌شود. کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان با عنوان «آفتابگردان» علاوه بر امانت کتاب، میزبان برگزاری نشست‌های باشگاه کتاب است. نشست‌های خلاقانه و تهیه کاردستی و برگزاری برنامه هر هفته چهارشنبه‌ها «روز خیلی شاد» به میزبانی خانه کودک فرهنگسرا برگزار می‌شود.   

نجفی افزود: علاوه بر کتابخانه تخصصی دفاع مقدس که فضای فعالیت‌های پژوهشی  است کتابخانه عمومی فرهنگسرا نیز 6 روز هفته از ساعت 6 تا 18 میزبان بانوان و تا ساعت 24 میزبان آقایان و جمعه‌ها نیز دایر است.

معاون فرهنگی فرهنگسرای انقلاب درباره برنامه‌های سالروز میلاد حضرت زهرا(س) بیان کرد: به مناسبت روز زن دو نشست کتاب‌محور شامل نشست نقد و بررسی «ادبیات زنانه» و جشن میلاد به میزبانی نویسندگان زن برگزار می‌شود.
 
نجفی افزود: یک سالگی کانون بانوی فرهنگ نیز برگزار می‌شود. سارا عرفانی؛ از نویسندگان ادبیات داستانی، دبیر این کانون است. طی یکسال گذشته علاوه بر برگزاری نشست‌های نقد  و بررسی، برنامه‌های متنوع داستان‌نویسی، ویراستاری و نویسندگی خلاق نیز برگزار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها