دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵
دانشگاه اموری نامه‌های خصوصی هارپر لی را خرید

مجموعه‌ای از نامه‌های خصوصی هارپر لی و خاطرات او از سوی دانشگاه اموری و آرشیو کتابخانه کتب نایاب این دانشگاه خریداری شد. بخشی از این نامه‌ها سرنخ هایی از این‌که لی، شخصیت اصلی رمان مشهورش «کشتن مرغ مقلد» را، با الهام از پدرش نوشته ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از اموری ویل- نامه‌های نویسنده آمریکایی برنده جایزه پولیتزر که بین سال‌های 1956 تا 1961 به هارولد کالفید، یکی از دوستان نزدیکش نوشته بود، از سوی بخش نسخ خطی و کتابخانه کتب نایاب دانشگاه اموری آمریکا خریداری شد.

چهار نامه از این نامه‌ها که لی آن‌ها را در زادگاه خود مونروویل به تحریر درآورده، مربوط به پیش از انتشار رمان «کشتن مرغ مقلد» است و دو نامه آن مربوط به زمانی است که این اثر به شهرتی جهانی رسید. تعدادی عکس و یک نسخه از کتاب با امضای لی نیز در میان این مجموعه موجود است.

حراجی کریستی این نامه‌ها را در سال 2015 میلادی ، 250 هزار دلار ارزشیابی کرده بود که در نهایت بدون مشتری باقی ماند و کسی حاضر نشد بیشتر از 90 هزار دلار بالای آن هزینه کند. با این‌همه دانشگاه اموری فاش نکرده که این مجموعه را چقدر از صاحب قبلی آن که یک وکیل بازنشسته است خریداری کرده است.

 مسئول کتابخانه دانشگاه اموری درباره این نامه‌ها که احتمالا از تاریخ 2 آوریل در دسترس دانشجویان و محققان قرار خواهد گرفت، گفته است: «نامه‌های بسیار شخصی هارپر لی نقب معناداری می‌زند به تو در توی زندگی خصوصی این نویسنده آمریکایی و عشقش به کلمات. در این نامه‌ها ما با هارپرلی صریح، با بصیرت و متواضعی رو‌به‌رو می‌شویم که سرشار از حس خوب زندگی است و سپاسگزار عشق و حامی دوستانش.»

او همچنین افزود؛ «این نامه‌ها هم‌چنین چگونگی تکامل اندیشه‌های او را آشکار می‌کند و انعکاس‌بخش موضوعاتی نیز هستند که در نوشته‌های لی آشکار بود؛ مانند عدالت اجتماعی و نابرابری نژادی.»

بخشی از این نامه‌ها، لی را در خانه‌اش نشان می‌دهد در حالی که داشته از پدر رنجورش مراقبت می‌کرده و پرده از سال‌هایی بر می‌دارد که منجر به نوشتن دو رمان «کشتن مرغ مقلد» و «برو دیدبابی بگمار» شده است. همچنین سرنخ هایی را ارائه می‌دهد حاکی از این‌که لی، شخصیت اتیکاس فینچ را درست بعد از مرگ پدرش و به تاثیر و با الهام از او پرداخته است.

هارپرلی، رمان‌نویس اهل آمریکا بود که در سال 1960 برای نگارش رمان «کشتن مرغ مقلد» جایزه پولیترز برای رمان را برنده شد. این رمان یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های تاریخ محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها