در این برنامه مهدی قزلی، دبیر اجرایی جشنواره، جواد محقق، دبیر علمی جایزه، غلامرضا طریقی،ارمغان بهداروند، عبدالجبار کاکایی، مصطفی رحماندوست، حامد عسکری، اسماعیل امینی، لیلا کردبچه، محمدحسین نعمتی، علی داوودی، فریبا یوسفی، حسین پاکزاد، علیرضا لبش، قاسم صرافان شعرخوانی داشتند.
محسن جوادی در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در نشست گفت: خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم و امیدوارم این نشستها زمینه رشد شعر و شاعری را در جامعه ما فراهم کند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به سابقه شعر و شاعری در ایران اظهار کرد: جهانیان هنوز هم ایران را با نام شاعران بزرگش و کتابهای ارزشمندش میشناسند؛ چراکه ما در طول تاریخ شاعران بزرگی مانند فردوسی داشتیم که نام ایران را به جهانیان معرفی کرده است.
این مدیر فرهنگی ادامه داد: من تخصصی در شعر ندارم و شاعر نیز نیستم ؛ اما به دلیل شنیدن شعرهای شما عزیزان به این نشست آمدم و قول میدهند که شنونده خوبی باشم.
جوادی در توضیح آشناییاش با شعر گفت: رشته تحصیلی من فلسفه است و اگر چیزی درباره شعر میدانم، آنرا از طریق کتابهای منطق یاد گرفتهام. معنی شعر در زبان یونانی به معنای خلاقیت و ساختن است. این آفرینشها جوهره اصلی شعر است؛ چراکه واژهها معنای خاصی دارند و بیش از آن معنا نمیدهند اما ما با خلاقیت و بهوسیله شعر از همان واژهها بهگونهای استفاده کنیم که معنای جدید بدهند، معناهایی که در حالت عادی نمیدهند.
در پایان از دوست و برادر ارجمندم، مهدی قزلی و همکارانش در بنیاد تشکر میکنم برای برگزاری این محافل و برنامههایی که در جشنواره شعر فجر دنبال میکنند. بدون شک این برنامه مقدمهای است برای اختتامیه جشنواره شعر فجر؛ مراسمی که به دلیل تمرکززدایی برنامههای اصلی وزارت ارشاد قرار است که در تبریز برگزار شود.
بعد از صحبتهای جوادی نوبت به شعرخوانی افراد حاضر در سالن رسید و بعد از شعرخوانی افراد به گرفتن عکس یادگاری پرداختند.
نظر شما