سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴
بیل گیتس، محبوب‌ترین کتاب زندگی‌اش را معرفی کرد

بیل گیتس، به تازگی محبوب‌ترین کتاب زندگی‌اش را معرفی کرده که به گفته او با خواندنش به آدم خوش‌بینی تبدیل می‌شوید. او کتاب «عصر روشنگری» از استیون پینکر، دانشمند علوم‌ شناختی کانادایی-آمریکایی را بهترین کتابی دانسته که تا به حال خوانده است. جالب است بدانید این کتاب هنوز منتشر نشده و احتمالا گیتس نخستین کسی است که آن را خوانده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از سی‌ان‌بی‌سی - بیل گیتس که یکی از کتاب‌خوان‌ترین چهره‌های عرصه تکنولوژی به شمار می‌رود، هرزگاهی کتاب‌های مورد علاقه خود را به اشتراک گذاشته و یا به نزدیک‌ترین دوستانش هدیه می‌دهد.

رئيس و موسس شرکت مايکروسافت می‌گوید که از دوران کودکی هفته‌ای یک کتاب می‌خواند و مطالعه را بهترین راه برای پاسخ دادن به کنجکاوی موجود در نهاد بشر می‌داند. این بار او با معرفی کتاب جدید استیون پینکر، دانشمند علوم‌ شناختی کانادایی-آمریکایی، با عنوان «عصر روشنگری» که قرار است تا پایان ماه فوریه سال جاری منتشر شود، آن را محبوب‌ترین کتاب تمام عمرش خوانده است.

بیل گیتس، کتاب جدید پینکر را کتابی خوشبینانه توصیف کرده و اظهار امیدواری کرده که علی‌رغم آشفتگی حال‌حاضر، امید است که جهان با وجود پیشرفت‌های مستمری که هرروز در آن اتفاق می‌افتد به مکان بهتری برای زیستن تبدیل شود. موضوعی که اندیشمند بزرگی چون پینکر آن را در کتاب جدیدش یادآور شده است.

ثروتمندترین مرد جهان درباره استیون پینکر نوشته: «فکر می‌کردم «فرشتگان بهتر طبیعت ما: چرا خشونت کاهش یافته است؟» نوشته استیون پینکر، بهترین کتابی بوده که خوانده‌ام اما باید بگویم که کتاب جدید او، از آن هم بهتر است.»

 او همچنین درباره این کتاب توضیح داده: «پینکر در کتاب جدیدش همان رویکرد «فرشتگان بهتر طبیعت ما» را برای یافتن ردپای خشونت در سراسر تاریخ استفاده می‌کند و آن را با 15 مقیاس و وسیله مختلف برای رسیدن به پیشرفت به کار می‌برد که نتیجه آن ارائه تصویری کلی از چگونگی و چرایی بهبود جهان است.»

بیل گیتس برای معرفی بهتر این کتاب و تاکید بر آسان‌فهم بودن آن، چند نکته جالب خوش‌بینانه و جذاب که با خواندن این کتاب یاد می‌گیریم را ذکر کرده است. برای مثال در کتاب نوشته شده که: «امکان مردن بر اثر برق گرفتگی 37 بار کم‌تر نسبت به اوایل قرن حاضر است.» یا «یازده و نیم ساعت در هفته برای شستن لباس‌ها در سال 1920 میلادی به تنها یک ساعت و نیم در سال 2014 کاهش یافته است.»

اگر قانع شده‌اید که می‌توانید با کمی امیدواری بیشتر به زندگی ادامه دهید، پیشنهاد جدید بیل گیتس را از دست ندهید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها