کریس لوید، مورخ انگلیسی ادعا میکند در تحقیقاتش درباره نویسنده «آلیس در سرزمین عجایب» به این نتیجه رسیده که او با الهام از منطقهای در مرز انگلستان و ولز این کتاب را نوشته است.
قصه نوشته شده کارول که بخش دوم آن با عنوان «آنسوی آینه» در سال 1872 میلادی منتشر شد، در طول یک قرن گذشته بارها تجدید چاپ شده و تاکنون یک دوجین فیلم با الهام از آن ساخته شده است.
نکته جالب توجه این فیلمها این است که هر کدام در مکانهای متفاوتی اتفاق میافتند و هر چند همه بر کشور انگلستان تاکید دارند، ولی تاکنون منطقه مشخصی برای آن اعلام نشده بود. کریس لوید، روزنامهنگار و مورخ انگلیسی میگوید: « کارول در نوشتن این داستان از مناظر موجود در منطقه «تیسدیل» استفاده کرده است.» تیسدیل، نام درهای در مرز کشور انگلستان و ولز است که قلعه تاریخی «برنارد» در آن واقع شده است. او با انتشار بیانیهای اعلام کرده که مکان دقیق نوشته شدن داستان «آلیس در سرزمین عجایب» از این منطقه شروع شده است. قرار است لوید طی یک کنفرانس مطبوعاتی جزئیات و اسناد مربوط به این ادعا را اعلام کند.
لوید میگوید طی تحقیقاتش درباره زندگی کارول در بین سالهای 1843 تا 1850 میلادی، به این نتیجه رسیده است که داستان «آلیس در سرزمین عجایب» با الهام از مناظر موجود در منطقه تیسدیل نوشته شده است. این روزنامهنگار انگلیسی می گوید: «کارول اکثر شخصیتهای داستان آلیس مثل کلاهدوز دیوانه، گربه چشایر و ... همگی را از داستانهای محلی این منطقه الهام گرفته است.» کارول در زمان جوانی بارها برای گوشهگیری از دنیا و عبادت به قلعه برنارد میرفت و گفته میشود ظاهراً ایده نوشتن داستان در این قلعه به ذهن او خطور کرده است.
نظر شما