معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تولید و تامین محتوای فاخر در این حوزه را از اولویتهای این معاونت دانست و بر تولید مفاهیم عترت طاهره در حوزه الکترونیک تاکید کرد.
این مسئول قرآنی ادامه داد: تامین محتوا در این بخش یکی از برنامهها و اولویتهای ما است. در این راستا با همراهی مشاور طرح و برنامه معاونت، جلسه جدی کارشناسی با مسئولان ارشد دانشگاه قرآن و حدیث برگزار شد. تولید محتوا و شناسایی آثار برتری که در این حوزه وجود دارد که متناسب با نیازهای گوناگون باشد، از برنامههایی است که پیشرو داریم.
فقهیزاده بیان کرد: حمایتهای ما از نهادها و موسسات قرآنی برای تولید و تامین محتوا و کتابهای قرآنی و حدیثی، دیگر محدود به هدیه کردن قرآن یا نهجالبلاغه ترجمه نخواهد بود. ما آثار جدی قرآن و عترت را در کنار متن و نهجالبلاغه قرار خواهیم داد.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: حتما بخشی از محتواهایی را که در قالب مجازی و الکترونیکی تولید میشوند به مفاهیم عترت طاهره اختصاص خواهیم داد که میتواند جذاب باشد و مخاطبان بیشتری را به این حوزه معطوف کند.
این نویسنده و مدرس دانشگاه با اشاره به تشکیل کارگروه ادبیات، هنر و رسانه در معاونت قرآن و عترت برای ایجاد تحول کیفی و انتقال بهتر مفاهیم قرآنی، گفت: یکی از کارهای مهم و اساسی ما نیز اصلاح و بازنگری در قرآنهای موجود است که در این راستا کارگروه تخصصی نظارت بر ترجمه قرآن تشکیل میشود.
فقهیزاده درباره اختصاص بودجه ویژه برای تولید و تامین محتوا در حوزه قرآن و عترت و موضوعات مرتبط، امسال طبق بودجهای که سال 95 تصویب شده، میتوان در این حوزه هزینه کرد، ولی 30 درصد امکان جابجایی وجود دارد. از فصل پنجم هم میتوانیم بودجهای را به این حوزه اختصاص دهیم. انشاءالله بهویژه در سال 97 با طراحی و برنامهریزی جدی معطوف به حوزه قرآن و عترت، در این حوزه گامهای موثری برخواهیم برداشت.
نظر شما