وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت پژوهشگر بزرگ تاجیک توئیتی ارسال کرده و از درگذشت خدایی شریف ابراز تاسف کرد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توئیت شخصی خود نوشت: «پروفسور خدایی شریف ادیب فرهنگ شناس تاجیک، بوی جوی مولیان را یادمان می آورد. اینک سرزمین رودکی در سوگ فراق اوست. یادش گرامی».
پروفسور «خدایی شریف»، پژوهشگر و عضو وابسته آکادمی علوم تاجیکستان در هفته جاری درگذشت.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
البرز - مدیرکل کتابخانههای عمومی استان البرز گفت: کارکرد کتابخانهها علاوه بر عضویت و امانت کتاب، فعالیتهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و ترویجی است.
دریل شارژی ماکیتا یکی از پرطرفدارترین ابزارهای برقی در بازار است که به دلیل کیفیت بالا، قدرت مناسب و طراحی ارگونومیک خود در میان حرفه ای ها و کاربران خانگی جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.
هجدهمین جشنواره سینما حقیقت به محلی برای نمایش آثار مستند پرتره تبدیل شده است. پژوهشها و روایتهای این مستندها اغلب از کتابهای تاریخی و منابع معتبر درباره شخصیتهای برجسته ایران الهام گرفتهاند، که بر دقت و اعتبار این آثار افزوده است.
نهاد کتابخانههای عمومی کشور در راستای اهمیت نگاه علمی و پژوهشی در فعالیتهای ترویجی و توسعهای نهاد، طرحهای پژوهشی و آثار محققان و پژوهشگران را دریافت خواهد کرد.
مرکزی – کتاب «دعا کن کم نیارم» مجموعهای از خاطرات همسر و اطرافیان شهید عباس نجفی به قلم مریم طالبی مسئول واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان مرکزی است که پس از چاپ و انتشار به بازار کتاب عرضه شد.
کتاب «پیشه مورخ» با عنوان فرعی تاملاتی در ماهیت و کاربردهای تاریخ و فنون و روشهای کسانی که آن را مینویسند، تالیف مارک بلوخ و ترجمه مجید صادقزاده حمایتی از سوی نشر ثالث منتشر شد. این کتاب به این پرسش که تاریخ چه فایدهای دارد؟، پاسخ میدهد.
فرهاد فلاح گفت: مسئولیت مراکز کانون پرورش فکری در تمامی استانها بر عهده من است. گزارشهای میدانی ما ادعای تعطیلی یا نیمهتعطیلی مراکز کانون را نشان نمیدهد و برایم شگفتانگیز است که چگونه کسی میتواند ادعا کند بسیاری از مراکز کانون تعطیل یا نیمهتعطیل هستند. ما به شما اعلام میکنیم که تقریباً هزار و ۴۰ مرکز در کشور داریم و عمده این مراکز همچنان به فعالیتهای خود ادامه میدهند. حتی برخی از مراکز تکشیفت، دوشیفت شدهاند.
میرزا حسن رشدیه تبریزی بنیانگذار دبستانهای نوین (در مقابل مکتبخانه) ایران است. او از تأثیرگذارترین شخصیتهای فرهنگی و آموزشی تاریخ معاصر ایران است که توانست با ترویج آموزش نوین، تحول بزرگی در نظام آموزشی کشور پدید آورد. هدف او تعلیم و تربیت کودکان ایران بود. گسترش دبستانهای نوین در دوران او به معنای نفوذ بیگانگان بود و به همین سبب او در مسیر خود دچار سختیهای زیادی شد.
نشست رونمایی از جلد اول و راهنمای آموزگار مجموعه «تفکر انتقادی و گاهشناسی قرآن» نوشته زندهیاد لاله بختیار در سرای اهل قلم خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار میشود.
نظر شما