سیدعباس صالحی در چهل و سومین جلسه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی قرآن کریم، آثار و محصولات قرآنی ایران را از بهترین آثار تولیدشده در جهان اسلام دانست و افزود: کیفیت بالای آثار قرآنی، نشاندهنده ظرفیت بالای کشور در زمینه تولید این آثار است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با اشاره به اینکه در چند سال گذشته اقدامات خوبی در زمینه فعالیتهای قرآنی انجام شده، گفت: بدون شک فعالیتها در زمینه قرآنی تاثیرات مثبتی بر جامعه و ارتباط با سایر کشورهای اسلامی خواهد داشت. توسعه فعالیتهای قرآنی کشور، نقش پررنگی در تنظیم و رویکرد سایر کشورها با ایران دارد.
صالحی با تاکید بر اهمیت بهرهمندی از ظرفیت قرآن کریم، افزود: طی دهه اخیر شاهد اتفاقات خوبی در زمینه ترویج فعالیتهای قرآنی و ارتقاء ظرفیتها در رابطه با جهان اسلام بودهایم.
وی آثار و محصولات قرآنی ایران را از بهترین آثار تولیدشده در جهان اسلام دانست و ادامه داد: کیفیت بالای آثار قرآنی، نشاندهنده ظرفیت بالای کشور در زمینه تولید این آثار است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه هنوز با عمل به قرآن فاصله داریم، عنوان کرد: اخیرا فعالیتهای تاثیرگذاری در زمینههایی همچون حفظ و تلاوت قرآن کریم انجام شده و اگر ارتباطمان را با قرآن عمیقتر کنیم، شاهد سرعت بخشیدن به اجرای این سند خواهیم بود.
صالحی گفت: تولید محصولات تبلیغی ترویجی داخلی، باید نگاه جهانی باشد تا بتوان در آن حوزه هم از آنها استفاده شود. در تنظیم و بازنگری سند لازم است از صاحبنظران حوزه بینالملل نظرخواهی شود و همچنین فعالان قرآنی خارج از کشور نیز در این زمینه اظهارنظر کنند.
حوزههای فرهنگ، هنر و رسانه زیر چتر وزارت ارشاد
حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور نیز در این جلسه، با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از وسیعترین حوزههای کاری است، افزود: حوزههای فرهنگ، هنر و رسانه همه زیرمجموعه وزارت ارشاد بوده و زمانی که کمیسیونهای وزارت ارشاد در این زمینهها موفق و در چهارچوب مشخص عمل کنند، شاهد نتایج بسیارخوبی در سطح جامعه خواهیم بود.
تخصیص اعتبار لازم برای اجرای سند
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز، تخصیص اعتبار لازم برای اجرای این سند را یکی از عوامل تاثیرگذار در راستای اجرای آن در کوتاهمدت دانست و بیان کرد: در سالهای گذشته مقدار اعتباری که به این سند تعلق میگرفت، کافی نبود که خوشبختانه در سال جاری اعتبار بهتری برای این امر درنظر گرفته شده و پیشبینی میشود که این موضوع به اجرای این سند سرعت بخشد.
وی با بیان اینکه کارگروهها باید طبق بازه زمانی مشخص گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند، ادامه داد: بدون شک ارائه گزارشات، موجب افزایش آگاهی نسبت به فعالیتها و شرایط هر کارگروه و در نتیجه تسریع روند اجرای سند خواهد شد.
تدوین١٠ کارگروه برای کمیسیون تبلیغ و ترویج
در ابتدای این جلسه نیز محمدمهدی عزیززاده، دبیر کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی، ضمن اشاره به تدوین١٠ کارگروه برای این کمیسیون، گفت: تاکنون اقدامات موثری در زمینه قرآن و حوزه تبلیغ و ترویج در فضای مجازی انجام شده است؛ در این راستا باید با جدیت و عظم زیادی فعالیت کنیم.
نظر شما