چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
​امارات میزبان کتاب‌های مصور شد

نمایشگاهی با موضوع کتاب‌های مصور برای اولین بار در امارات متحده‌ی عربی از امروز به مدت هشت هفته و با حضور 19 کشور افتتاح شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شورای کتاب نوجوانان امارات از امروز، اول آگوست، برای اولین بار میزبان دومین دوره نمایشگاه کتاب‌های مصور کودکان می‌شود.
 
به نوشته‌ روزنامه الشرق الاوسط، این نمایشگاه فراتر از مرزها و محدودیت‌های زبانی برای اولین بار در امارات و در خاورمیانه با هدف کمک به کودکان پناهنده برگزار می‌شود.
 
نمایشگاه کتاب‌های مصور  به مدت ۸ هفته و با ۴۸ عنوان کتاب تصویری کار خود را آغاز می‌کند.
 
از میان این کتاب‌ها ۳ عنوان از کشورهای عربی و ۵۱ عنوان از ۱۸ کشور دیگر از سوی شورای بین‌المللی کتاب نوجوانان برای شرکت در این رویداد فرهنگی انتخاب شده‌اند.
 
بازدید از این کتاب‌ها که هیچ متن نوشتاری ندارند فرصت خوبی را  در اختیار ناشرین، نویسندگان، هنرمندان، طراحان و اهالی فرهنگ قرار می‌دهد تا از وضعیت نشر کتاب‌های مصور  آگاه شوند.
 
مسئولین برگزاری نمایشگاه کتاب مصور، همچنین در تلاش‌اند تا یکی دیگر  از پروژه‌های شورای کتاب نوجوانان امارات متحده‌ی عربی را با عنوان «یکی بود، یکی نبود» تقویت کنند.
 
این پروژه کتابخانه‌های ثابت و سیار را در اختیار کودکانی قرار می‌دهد که دسترسی‌شان به کتاب به دلایل مختلف نظیر جنگ، حوادث طبیعی و معضلات اجتماعی ممکن نیست.
 
مروة العقروبی، رئیس شورای کتاب نوجوانان امارات، در مورد ارزش ادبی، فرهنگی و آموزشی کتاب‌های مصور گفت: زبان تصاویر، زبانی جهانی است که قدرت بصری و ارتباطی آن از قدرت کلامی و نوشتاری به مراتب بیشتر است.
 
او ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این نمایشگاه در امارات افزود: برگزاری نمایشگاه با موضوع کتاب مصور با هدف آگاهی‌بخشی به مخاطب و شناساندن این نوع آثار موفقیت‌آمیز بوده است.
 
او همچنین اظهار امیدواری کرد این رویداد فرهنگی بتواند ناشران، هنرمندان و طراحان را ترغیب کند تا آثاری از این دست را راهی بازار کتاب کنند.
پروژه کتاب‌های مصور،  سال ۲۰۱۲ در جزیره لامبیدوزا که بزرگ‌ترین جزیره ایتالیایی در دریای مدیترانه است از سوی شورای بین‌المللی کتاب نوجوانان راه‌اندازی شد. اولین دوره این نمایشگاه سال ۲۰۱۵ در روم پایتخت ایتالیا برگزار شد.
 
کتاب‌های مصور تاکنون نقش مهمی را در محو بی‌سوادی دیداری ایفا کرده و توانسته قدرت تصویر را برای انتقال معانی  و مفاهیم انسانی به خوانندگان کوچک گوشزد کند.
 
این امر از سوی پژوهشگران، معلمان، مربیان و کارگردانان سینما به عنوان ضرورت در جهت  تقویت نیروی خلاقیت و نوآوری، رشد فکر انتقادی و پرورش احساس همدردی با دیگران مطرح شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها