رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه سه هزار و 630 اثر به دبیرخانه نهمین جشنواره بینالمللی فارابی ارسال شده گفت: هزار و 870 کتاب، 772 پایانامه، 511 رساله دکتری و 457 طرح اختتام یافته پژوهشی دریافت شده است.
وی ادامه داد: در بخش داخلی مکاتباتی با مدیران گروهای آموزشی رشتههای مختلف در دانشگاههای سطح یک کشور داشتیم تا آثاری را که واجد شرایط شایستگی میدانستند، به دبیرخانه معرفی کنند. همچنین از طریق دانشگاهها، ناشران و انجمنهای علمی در بخش داخلی اقدام به دریافت آثار کردیم که تا کنون 3هزار و 630 اثر ارسال شده است.
میرزایی با بیان اینکه از نظر آثار دریافتی جشنواره نهم، رتبه دوم را به خود اختصاص داده و بیشترین آثار طی این دورهها مربوط به جشنواره هشتم بود اظهار کرد: 60 درصد آثار دریافتی از سوی افراد حقیقی و 40 درصد از سوی افراد حقوقی (ناشران، دانشگاهها و انجمنهای علمی) ثبت شده است. همچنین گروه فلسفه کلام، اخلاق و ادیان با 525 اثر بیشترین اثر را داشتهاند و گروه فقه، اصول قرآن و حدیث با 450 اثر رتبه دوم را داراست.
به گفته رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، همچنین هزار و 870 کتاب، 772 پایانامه، 511 رساله دکتری و 457 طرح اختتام یافته پژوهشی دریافت شده است.
میرزایی در ادامه با بیان اینکه از جشنواره هشتم با محدود کردن برگزیدگان جشنواره مفهوم نخبگی را برجسته کردیم، اضافه کرد: از مجموع 12 گروه حاضر در جشنواره 17 برگزیده داشتیم، در واقع پروتکل سختگیرانهای را برای انتخاب برگزیدگان اعمال میکنیم.
میرزایی با اشاره به تعامل و رایزنی با افراد مختلف برای حضور در این جشنواره، گفت: در بخش بینالملل با کشورهای مختلف تعامل و رایزنی داشتیم و همچنین با سفارتخانههایی که در ایران هستند، مذاکره و مکاتبه انجام دادیم.
رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: با دانشگاههای معتبر بینالمللی مکاتباتی انجام دادیم که آثار برگزیده در حوزه اسلامشناسی به جشنواره معرفی کنند.
میرزایی ادامه داد: تاکنون از کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، عراق، مصر، بلژیک و روسیه برای این جشنواره آثار ارسال شده است. نهمین جشنواره فارابی در زمستان 96 برگزار خواهد شد، اما فرایند داوری تا پایان پاییز به اتمام میرسد.
نظر شما