سه‌شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰
روایت‌های دیگر از جهان چاپ شد

آثاری دیگر از مجموعه تاریخ جهان منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،  کتاب‌های «جنگ‌های پونیک» نوشته‌ دان ناردو  ترجمه فرید جواهرکلام، «جنبش زنان در آمریکا» نوشته‌ دان ناردو  ترجمه مهدی حقیقت‌خواه، «تاریخ پرستاری» نوشته‌ی لیزابت کریگ ترجمه فاطمه شاداب، «ساخت بمب اتمی»، ویکتوریا شی‌رو، ترجمه فرید جواهر کلام، «پیدایش هند نوین» نوشته جان ام.دان ترجمه مهدی حقیقت‌خواه در نشر ققنوس منتشر شد.

 
«مجموعه تاریخ جهان» می‌کوشد چشم‌اندازی گسترده و ژرف از سیر تاریخ عرضه کند. این مجموعه با ارائه زمینه‌های فرهنگیِ رخدادهای تاریخی، خواننده را مجذوب خود می‌سازد. «مجموعه تاریخ جهان» اندیشه‌های سیاسی، فرهنگی، فلسفی تأثیرگذار را در گذر مشعل تمدن از بین‌النهرین و مصر باستان به یونان، روم، اروپای قرون وسطی و دیگر تمدن‌های جهانی تا روزگار ما پی می‌گیرد. این مجموعه نه تنها برای آشنایی خوانندگان با مبانی تاریخ تدوین شده است، بلکه همچنین در پی آگاه ساختن آن‌ها از یک واقعیت است که زندگیشان بخشی از سرگذشت کلی انسان‌هاست. هر جلد از این مجموعه برداشتی جامع و روشن از یک دوره مهم تاریخی را به خواننده ارائه می‌کند.

 
همه قدرت‌های بزرگ جهانی در نبردهای بزرگی که به نام جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم شناخته می‌شوند شرکت کردند؛ بسیاری از ملت‌ها از خرابی‌های گسترده رنج بردند، و ده‌ها میلیون تن در این رویدادها جان باختند. از مشخصات این جنگ‌ها به‌کارگیری سلاح‌های جدید بود که قادر به تخریب و کشتار گسترده بودند و در عین حال تأثیر کارساز و مطلق داشتند.  با این حال، این جنگ‌های مدرن از جهتی نخستین جنگ‌های جهانی نبودند که تمدن را به لرزه درآوردند. این اشاره مربوط می‌شود به جنگ‌های پونیک که در قرون دوم و سوم پیش از میلاد بین روم و کارتاژ دو قدرت نظامی  بزرگ آن دوره درگرفت.
 
بمب اتم، محصول جنگ دوم جهانی بود. جنگی هولناک که میلیون‌ها نفر را کشت و زخمی  و آواره کرد و شمار زیادی هم با  حمله اتمی آمریکا به ژاپن کشته شدند. رویدادهای اندکی در طول تاریخ به اندازه ابداع سلاح‌های اتمی در اواخر جنگ جهانی دوم توانسته است مسیر تاریخ بشر را تا این حد عمیق و جدی تحت تأثیر قرار دهد. ساخت این سلاح‌های مخرب، که در محیط و زمانی به وجود آمدند که نگرانی شدیدی وجود داشت از این‌که مبادا دانشمندان آلمان نازی زودتر از سایرین بمب اتمی بسازند، جهان را به عصر اتم پرتاب کرد. از آن زمان که نخستین بمب اتمی در سال 1945 رعدآسا با سروصدای عظیم منفجر شد، بشر در معرض نابودی احتمالی به وسیلة سلاح‌های هسته‌ای قرار گرفت. پیشرفت‌های علمی‌ای که راه را برای ساخت بمب اتمی هموار کرد، پس از چند دهه جهانیان را متوجه این نکته کرد که باید بیشتر مراقب جهان خود باشند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها