رمانهای «سندرومِ زندگیِ نامعتبر» اثر میثم خیرخواه، «تو از دستهای من سردتری»، اثر بنفشه رحمانی و «ققنوس پردههای خاموش» اثر پارسا حسینی توسط انتشارات هیلا به کتابفروشیها رسید.
«سندرومِ زندگیِ نامعتبر»
«سندرومِ زندگیِ نامعتبر» اثر میثم خیرخواه در هشت فصل با نامهای «نقش کوچکی در یک تمثیل یا تولد یک یاغی»، «پردازش تصویر اولیه یک یاغی»، «احوالات یک یاغی»، «تثبیت یک یاغی»، «حلول یک قهرمان یا فرجام یک یاغی»، «سبکی تحمل ناپذیر یاغی»، «یک شب مانده به یاغی» و «تاریخچه نامعتبر یک یاغی» نوشته شده است.
پسری به نام رضا شخصیت اول این رمان است. گذر از جوانی ترسی در وجود او میاندازد و رضا شک دارد که آیا گذشتهای وجود داشته یا خیر؛ به همین دلیل نویسنده نام «سندرومِ زندگیِ نامعتبر» را برای این کتاب انتخاب کرده است. این ترس از وجود خاطرات، رفتهرفته رضا را به یک یاغی تبدیل میکند و مشکلاتی پیش میآید که خواندن آن برای خواننده جذاب است.
رمان «سندرومِ زندگیِ نامعتبر» نوشته میثم خیرخواه در 120 صفحه، شمارگان 660 نسخه و بهبهای 7 هزار و 500 تومان توسط انتشارات هیلا منتشر شده است.
«تو از دستهای من سردتری»
«تو از دستهای من سردتری»، اثر بنفشه رحمانی، داستانی درباره زنی به نام رها است و مشکلاتی که او در زندگی دارد در خلال سطرهای آن روایت میشود. همسر رها که محمد نام دارد در زندگی سرد است و یکی از موضوعاتی که در داستان پیگیری میشود، دلیل همین سرد بودن است. پریا و مرجان خواهرزادههای رها با وجود داشتن ظاهری سالم و پرانرژی در بخش قرنطینه شیرخوارگاه نگهداری میشوند. علت این مساله هم یکی از سوالاتی است که برای رها و خواننده این رمان به وجود میآید.
داستان این رمان با رها و مشکلاتی که در زندگیاش وجود دارد پیش میرود. دلیل سرد بودن محمد در زندگیشان چیست؟ دلیل اینکه پریا و مرجان، خواهرزادههایش، با ظاهری سالم و پرانرژی در بخش قرنطینه شیرخوارگاه نگهداری میشوند چیست؟ «تو از دستهای من سردتری» رمانی خواندنی است که خواننده را تا پایان کتاب با خود همراه میکند.
«تو از دستهای من سردتری»، اثر بنفشه رحمانی در 80 صفحه، شمارگان 660 نسخه و بهبهای 5 هزار تومان توسط انتشارات هیلا منتشر شده است.
«ققنوس پردههای خاموش»
«ققنوس پردههای خاموش» اثر پارسا حسینی در ۶ فصل نوشته شده است و داستان آن در سالهای پیش از انقلاب رخ میدهد.
این کتاب به روایت زندگی بچه بدسرپرستی به نام «طاهر» در سالهای پیش از انقلاب میپردازد. سرگذشت «طاهر»، نمادی از گذار زندگی جوانان دیروز، امروز و فرداست که با شعر ققنوس «نیما یوشیج» بر پردهها آشکار میشود. پارسا حسینی موزیسین است و بهعنوان ترانهسرا نیز در حوزه موسیقی فعالیت میکند؛ به همین دلیل داستان وی به فضای شعریاش بسیار نزدیک است.
«ققنوس پردههای خاموش» اثر پارسا حسینی در 176 صفحه، شمارگان 990 نسخه و بهبهای 11 هزار تومان منتشر شد.
نظر شما