چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
نسخه کمیک استریپ «غرور و تعصب» در کتابفروشی‌ها

کتاب «غرور و تعصب» اثر جین آستین با اقتباس لارنس سیچ و ترجمه سبا هاشمی‌نسب توسط نشر چترنگ منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، انتشارات چترنگ سومین کتاب کمیک استریپ خود با عنوان «غرور و تعصب» اثر جین آستین با اقتباس لارنس سیچ و ترجمه سبا هاشمی‌نسب را طی روزهای گذشته راهی بازار نشر کرد. این کتاب با تصویرگری راجیش ناگولاکوندا در 107 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و به‌بهای 22 هزار تومان در دسترس مخاطب‌ها قرار گرفته است.
 
این کتاب دومین داستان جین آستن است. او این داستان را در سال 1769 درحالی‌که تنها 21 سال داشت، نوشت که تا سال ۱۸۱۳ چاپ نشد.

اکثر منتقدان «غرور و تعصب» را بهترین اثر جین آستن می‌دانند و خود او آن را «بچه دلبند من» می‌نامد. بااین‌حال، این کتاب، که ابتدا با نام «تأثرات اولیه» نوشته شده ‌بود، تا مدت‌ها توسط ناشران رد می‌شد و وقتی پس از سال‌ها به چاپ رسید، به‌جای نام آستن، نام «یک خانم» به‌عنوان نویسنده روی جلد به چشم می‌خورد اما بعدها با استقبال از کتاب این نام اصلاح شد.
 
در پشت جلد این کتاب آمده است: «جین آستین ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵، در روستای کوچک استیونسون در همپ‌شایر انگلستان متولد شد. جین که اشتیاق زیادی به درس خواندن داشت، داستان‌نویسی را از ۱۰ سالگی آغاز کرد و در ۳۶ سالگی اولین رمانش را با نام عقل و احساس (۱۸۱۱) به چاپ رساند. پس از آن سه رمان دیگرش با نام‌های غرور و تعصب (۱۸۱۳)، منسفیلدپارک (۱۸۱۴) و اِما (۱۸۱۶) در دوران حیاتش منتشر شدند. رمان‌های نورتنگر ابی و ترغیب هم پس از مرگش در سال ۱۸۱۸ به چاپ رسیدند. او در سال ۱۸۱۶ بیمار شد و ۱۸ جولای ۱۸۱۷ در چهل و یک سالگی از دنیا رفت.

رمان مصور، همان‌طور که از نامش پیداست، گونه‌ای از ادبیات است که از ترکیب متن و تصویر پدید می‌آید. هرچند واژه رمان به آثار بلند داستانی اطلاق می‌شود، اصطلاح رمان مصور اصطلاحی است وسیع که می‌تواند آثار ادبی و غیرادبی مختلفی را در برگیرد. در ایران به این گونه از ادبیات کمتر پرداخته شده است و جدای از ادبیات کودک، شاید گونه طنز آن را در قالب کمیک‌استریپ برای مخاطب آشناتر باشد. نشر چترنگ، برای اولین بار در ایران آثار برجسته و کلاسیک جهان را به صورت رمان مصور منتشر کرده است. کتاب پیش‌رو و سایر کتاب‌های در دست چاپ این مجموعه تلاشی است برای رواج این گونه ادبی تا مطالعه آثار کلاسیک را برای مخاطبان متنوع‌تر سازد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها