وی اظهار کرد: ما باید از سنین کودکی فرهنگ شهری و شهرنشینی را در جامعه نهادینه کنیم، چراکه ارتقای سطح فرهنگی کودکان در پیشرفت فرهنگی کشور تاثیر بهسزایی خواهد داشت.
شهردار تبریز افزود: شهرداری از نویسندگانی که در موضوع تبریز 2018 بتوانند برای ارتقای فرهنگ اجتماعی کاری انجام دهند، حمایتهای لازم را بهعمل خواهد آورد.
کانون بازوی کمکی شهرداری تبریز
مناف یحییپور، معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور نیز در این دیدار گفت: بحث فرهنگ مقولهای است که نباید برای آن سریع تصمیمگیری کرد و نباید انتظار ثمردهی پیش از موعد داشت. فرهنگ نیازمند سرمایهگذاری بلندمدت است، چراکه فرهنگ در طول زمان ایجاد میشود و در بستر زمان نیز تغییر مییابد.
وی ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان دارای چنان ظرفیتی است که میتواند بهعنوان بازوی کمکی شهرداری تبریز در «تبریز 2018» ایفای نقش کند.
همایش «کتاب، کودک، جامعه»؛ امکانی برای معرفی تبریز به نویسندگان
در ادامه این دیدار هادی یوسفزاده، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی نیز عنوان کرد: کانون استان آمادگی دارد تا برای «تبریز 2018» همکاریهای فرهنگی، هنری و ادبی لازم را به انجام برساند.
وی افزود: برای ارتقای فرهنگ شهرنشینی باید به کودکان و نوجوانان توجه جدی داشته باشیم، چراکه این کودکان هستند که آیندهسازان مملکت اسلامی را تشکیل میدهند.
یوسفزاده یادآور شد: برگزاری همایش سراسری «کتاب، کودک، جامعه» در شهر تبریز امکان خوبی است تا بتوانیم شهر تبریز را برای نویسندگانی که از سراسر کشور در این شهر حضور دارند به نحو احسن معرفی کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی گفت: اینکار سبب میشود نویسندگان و شاعران، داستانها و یا شعرهایی با موضوع تبریز برای کودکان و نوجوانان بنویسند و یا بسرایند.
گفتنی است در ادامه این برنامه نویسندگان حاضر در این دیدار به بیان نقطهنظرهای خود درباره مسائل فرهنگی شهر تبریز و موضوع «تبریز 2018» پرداختند.
نظر شما