دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
«قصه‌ی آلبالو‌پلو» در کتابفروشی‌ها روایت شد

بخش کودک و نوجوان انتشارات قدیانی، رمان «قصه‌ی آلبالو پلو» نوشته زهرا حیدری را به دست نوجوانان رساند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بخش کودک و نوجوان انتشارات قدیانی، رمان «قصه‌ی آلبالو پلو» نوشته «زهرا حیدری» را برای نوجوانان منتشر کرده است. این رمان داستان درخت آلبالوی پرباری را روایت می کند كه در حياط يك خانه قديمی سال‌های طولانی  زندگی می‌كند. صاحب‌های اين خانه نسل‌هاست كه هر سال با ميوه‌های اين درخت نذری می‌دهند و  آلبالو‌ها هر سال شاهد ماجراهای جدیدی هستند.
 
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «حاکم گفت: «من این حرف‌ها حالی‌م نیست. اون‌وقت که خطا می‌کردی، باهاس به فکر الان هم می‌بودی. از اون گذشته من اگر تو رو ببخشم، بد رسمی توی این حرم‌سرا گذاشته‌ام. از فردا، باقی این ضعیفه‌ها پا می‌شوند و می‌روند یک لنگه‌پا جلوی جگرکی وامی‌ایستند و جغوربغور می‌خورند.»

سرتان را درد نیاورم، هرچه اقدس عجزوالتماس کرد، حاکم قبول نکرد که نکرد. فردا صبح، علی‌الطلوع، اقدس را طلاق داد و شرط کردند که اقدس از آن شهر کوچ کند و برود. اقدس هم ناچار جل و پلاسش را بقچه کرد و گرفت زیر بغلش و به راه افتاد.

چون حاکم هنوز کمی مردانگی و اینها سرش می‌شد، یک کیسه پول هم داد که اقدس توی راه، بی‌پول و پله نماند. اقدس هم بقچه بغل از حرم‌سرا خارج شد و به طرف سرنوشت جدیدش به راه افتاد.

خلاصه، اگر پشیمانی شاخ بود، شاخ اقدس به آسمان می‌رسید. همین‌طور که می‌رفت، زیر لب به خودش بدو بیراه می‌گفت:‌ «خودم کردم که لعنت بر خودم باد! بله، اقدس خانم، این آشی بود که خودت برای خودت پختی. همین رو می‌خواستی؟ حالا واستا و تماشا کن. کم ننه‌ خدا بیامرزت گفت سفره‌ دلت را برای هرکس باز نکن؟ کم گفت همه حرفی رو با همه کس نزن؟ نمی‌گفت بعضی‌ها پیش رو خاله هستند و پشت سر چاله؟ نور به قبرش بباره؛ حرف‌هاش را باید با آب زر نوشت. اما چه فایده که یک گوش‌ات در بود و یکی‌اش دروازه؟ حالا حقته؛ بشین و بسوز!»
 
«روزی که لیمویی بود» نوشته فروزنده خداجو، «راز دره فانوس ها» نوشته عبدالمجید نجفی، «امیرکوچولوی هشتم» نوشته حسین فتاحی و «سمفونی سیب‌زمینی‌ها» نوشته عبدالمجید نجفی، ازجمله رمان‌های نوجوانی است که از سوی واحد کودک و نوجوان انتشارات قدیانی منتشر شده است.

موسسه انتشارات قدیانی، رمان «قصه‌ی آلبالو پلو» را در قالب 88 صفحه با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و قیمت 50 هزار ریال روانه بازار کتاب کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی زیر مراجعه کنید:

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها