با منتخبان بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران/8
حسینپور: از نمادهای محلی در غرفهآرایی «فرهنگ مانا» بهره گرفتیم/ انتشار پر تعداد آثار درباره شهیدان و ایثارگران دفاع مقدس
محسن حسینپور، مدیر انتشارات «فرهنگ مانا» از صاحب خانه شدن نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ابراز خوشحالی کرد و گفت: امسال در غرفهآرایی به نشانههای محلی استان «کهگیلویه و بویر احمد» اهمیت ویژه دادیم.
این ناشر برگزیده بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، خود را از اهالی استان کهگیلویه و بویر احمد معرفی کرد و افزود: من در منطقهای محروم فعالیت نشر انجام میدهم و به فرهنگ واژههای لُری اهتمام ویژهای دارم. همچنین، درباره فرهنگ دفاع مقدس با همراهی کنگرههایی که برپایی یادواره شهیدان را برگزار کردهاند آثار زیادی درباره شهیدان و ایثارگران دوران دفاع مقدس منتشر کردهایم.
حسینپور ادامه داد: استان کهگیلویه و بویر احمد، به تناسب جمعیت خود بیشترین مشارکتکننده را در نیروهای مردمی اعزام شده به جبهههای جنگ تحمیلی داشت و این استان یکهزار و 800 شهید در راه صیانت از انقلاب اسلامی هدیه کرده است. جا دارد که به زندگینامه شهیدان بیش از پیش بپردازیم.
به گفته مدیر انتشارات «فرهنگ مانا»، این انتشارات برای نمایشگاه کتاب اخیر، 40 عنوان کتاب تازهنشر داشت که بیشتر این کتابها به موضوع فرهنگ محلی در قالبهای «داستان»، «ضربالمثلها» و «شعر» میپرداختند.
وی با اشاره به غرفهآرایی ویژه انتشارات «فرهنگ مانا» در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: شاید یکی از دلایل داوران برای انتخاب انتشارات «فرهنگ مانا» به عنوان برگزیده، غرفهآرایی ما به سلیقه فرهنگ بومی استان کهگیلویه و بویراحمد بود. ما کوشیدیم از نمادهای محلی این استان استفاده کنیم و در داخل غرفه، خود را ملزم به رعایت امر عفاف و حجاب میکردیم.
حسینپور از صاحبخانه شدن نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ابراز خوشحالی کرد و افزود: بیشتر مراجعهکنندگان و ناشران از نمایشگاه کتاب در «شهر آفتاب» رضایت داشتند و امیدوارم تا سال آینده ناشرانی که امسال را زیر چادر سپری کردند هم صاحب سالن ویژه خود شوند.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عصر گذشته در مجموعه نمایشگاهی «شهر آفتاب» با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف، شهردار تهران به کار خود پایان داد.
نظر شما