یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴
اطمینان: برگزاری نمایشگاه کتاب در مکان جدید تحولی مثبت در حوزه کتاب و نشر بود/ انتظار نداشتم غرفه‌ام از سوی مسئولان دیده شود

محمدکاظم اطمینان، مسئول غرفه بنیاد ملاصدرا، ضمن ابراز خرسندی از دیده‌شدن تلاش غرفه‌اش از سوی مسئولان برگزاری، گفت: فضای جدید و ظرفیتی که در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب شکل گرفت، تحولی خوب و نقطه‌ای مثبت در حوزه نشر و کتاب بود. البته نقایصی هم داشت که برای سال اول برگزاری طبیعی و قابل چشم‌پوشی است.

محمدکاظم اطمینان در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره انتخاب غرفه بنیاد ملاصدرا از کشور بوسنی به عنوان ناشر خارجی برتر سالن ملل بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عنوان کرد: واقعاً توقع نداشتیم کارمان در نمایشگاه کتاب امسال دیده شود. انگیزه‌مان برای حضور، آشنایی و معارفه دو طرفه این بنیاد با مراکز فرهنگی همسو با ما در ایران بود. طبیعتاً از جاذبه‌های بصری‌ هم در غرفه‌آرایی استفاده کردیم. واقعاً به دنبال این نبودیم که غرفه برتر شویم. با این حال، این موضوع را از لطف خدا و عنایت دوستان می‌دانم.

مسئول غرفه بنیاد ملاصدرای کشور بوسنی افزود: شرکت در این نمایشگاه، تجربه اول من به عنوان غرفه‌دار بود و باید بگویم که فضای جدید و ظرفیتی که در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب شکل گرفت، تحولی خوب و نقطه‌ای مثبت در حوزه نشر و کتاب بود. البته نقایصی هم داشت که برای سال اول برگزاری طبیعی و قابل چشم‌پوشی است.

وی درباره فعالیت بنیاد ملاصدرا در کشور بوسنی نیز توضیح داد: حاج آقا عیدی، از شاگردان علامه طباطبایی حدود هفده سال قبل در سفری که به کشور بوسنی داشت، فضا و زمینه کار فرهنگی و تبلیغی را در آنجا مناسب دید. بنابراین در همان سال‌های اول حضور خود، بنیادی را به اسم بنیاد ملاصدرا تأسیس کرد که امروز در سه بخش عمده «پژوهش» شامل مجله، کتاب و وب‌سایت، بخش «آموزش» که شامل کلاس‌های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت برای گروه‌های سنی مختلف و بخش «فرهنگی» شامل برگزاری مراسم‌ و مناسبت‌های مذهبی است، فعالیت دارد.

اطمینان در تشریح فعالیت‌های خود در بخش انتشارات این بنیاد گفت: تا کنون 130 عنوان کتاب تألیف و یا ترجمه کردیم که به زبان بوسنیایی منتشر شده است. آثار منتشر شده از نویسندگان معروفی چون شهید مطهری، علامه طباطبایی و خود حاج آقا عیدی است که حدود 10 عنوان از آن‌ها تالیفی و موضوع بیشتر آنها فلسفه، روان‌شناسی، اخلاق، تربیت اسلامی و عرفان اسلامی است.

مسئول غرفه بنیاد ملاصدرا، انتخاب عنوان ملاصدرا برای این بنیاد را به دلیل علاقه شخصی حاج آقا عیدی به شخصیت ملاصدرا و آشنایی مردم بوسنی با این دانشمند برجسته عنوان کرد و گفت: شخصیت ملاصدرا در کشور بوسنی به دلیل وجود طریقت‌های مختلف ناشناخته نیست و مردم بوسنی ملاصدرا را به عنوان یک فیلسوف عارف می‌شناسند.

وی با قدردانی از برگزارکنندگان بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: این وظیفه انسانی و اخلاقی من است که به نوبه خود از زحمات مسئولان برگزار کننده این دوره از نمایشگاه کتاب تشکر کنم. منکر کاستی‌ها نیستیم، اما طبیعی است که در هر کاری که برای اولین بار انجام می‌شود نقایصی هم وجود داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها