جمعه ۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
محرابی: کتاب‌‌ها را به زبان اصلی بخوانید/ تاثیری که کتاب «حماسه آلبرت شوایتزر» بر پزشک ایرانی گذاشت

ولی‌الله محرابی، پایه‌گذار رشته جراحی کودکان در دانشگاه تهران ضمن تاکید بر مطالعه کتاب‌ها به زبان اصلی گفت: یکی از بهترین‌ کتاب‌‌هایی که در دوران دانشجویی هدیه گرفتم، کتاب «حماسه آلبرت شوایتزر» از طرف یکی از استادان خارجی‌ام بود. این کتاب تاثیر بسیاری بر من گذاشت

پروفسور ولی‌الله محرابی، پایه‌گذار رشته جراحی کودکان در دانشگاه تهران و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره پیشنهاد مطالعه در نوروز 95 اظهار کرد: مطالعه کتاب‌های زبان اصلی اعم از علمی مانند منابعی در شاخه‌های ریاضی، ‌الکترونیک در کنار کتاب‌هایی با موضوع روایات و تفسیر همچنین رمان و کتاب‌هایی درباره سلامتی روح و جسم را به جوانان و مخاطبان مطالعه کتاب پیشنهاد می‌کنم.
 
وی با اشاره به تالیف کتاب «دائرة‌المعارف تاریخ مصور پزشکی جهان» افزود: تالیف این کتاب 35 سال زمان بُرد و این در حالی است که بیشتر مردم نمی‌دانند رشته پزشکی از کجا نشأت گرفته است. جوانان صبح تا غروب با تلفن همراه سرگرم هستند و بیشتر به‌صورت کاذب از این دستگاه استفاده می‌کنند و به‌عبارت‌دیگر ما جامعه مصرف‌کننده‌ای هستیم تا تولید‌کننده و این در حالی‌ است که از همه نعمت‌ها برخور‌داریم اما در حوزه مطالعه، قدمی رو به‌جلو بر نمی‌داریم.                         
 
محرابی در ادامه درباره خاطرات دوران کودکی خود گفت: در زمان کودکی به دلیل فقر ناشی از جنگ جهانی، خانواده‌ها چندان توانایی خرید نداشتند. وقتی وارد دانشگاه شدم کتاب‌های مورد نیازم را خریداری می‌کردم یا از استادانم هدیه می‌گرفتم. یکی از بهترین‌ کتاب‌‌هایی که در دوران دانشجویی هدیه گرفتم، کتاب «حماسه آلبرت شوایتزر» از طرف یکی از استادان خارجی‌ام بود.
 
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تاثیر‌پذیری‌‌اش از کتاب «حماسه آلبرت شوایتزر» عنوان کرد: «شوایتزر» چهل سال آخر عمر خود را در قاره آفریقا به طبابت در میان قبایل آفریقایی گذراند، زندگی شبیه او داشتن از افتخارات یک پزشک است.
 
وی درباره موضوعات مورد‌ علاقه خود برای مطالعه افزود: همه وقتم در طول هفته به مطالعه، تدریس، طبابت و مطالعاتی درباره موسیقی می‌گذرد. مطالعاتی در حوزه فراگیری زبان را نیز پیگیری می‌کنم و معتقدم هر انسانی که به یک زبان مسلط باشد یک نفر،‌ اگر به دو زبان مسلط باشد دو نفر و اگر به سه زبان آشنایی داشته باشد، در حقیقت سه نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها