کتاب «هنر و معنویت» شامل مقالاتی درباره آرا متفکران نحله سنتگرایی از جمله شوآن، سیدحسین نصر، آناندا کوماراسوآمی و... با ترجمه انشالله رحمتی، به چاپ سوم رسید.
این کتاب شامل 14 مقاله است که عنوانهای آن به ترتیب عبارتند از: «هنر و زیبایی از دیدگاه شوان»، «حقوق و تکالیف هنر»، «حقایق و خطاهایی درباره زیبایی»، «درباره صورتها در هنر»، «زیبایی شناسی و رمزپردازی در هنر و طبیعت»، «اصول و معیارهای هنر»، «فلسفه هنر سید حسین نصر»، «پاسخ نصر به الیوت دیوتش»، «از وحی قرآنی تا هنر اسلامی»، «ارزشهای جاویدان در هنر اسلامی»، «درباره آموزش سنتی هنر»، «هرمس»، «قوه ملکوتی خیال» و «صورت حق».
رحمتی در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب نوشته است: «سنت گرایی به عنوان یک جریان فکری و فلسفی با رنه گنون، متفکر فرانسوی آغاز شد. آناندا کوماراسوامی، متفکر سیلانی، در همین وادی سلوک کرد. فریتیوف شوان، نیز به این جریان پیوست. به دلیل مجاهدتهای شخصیتهای برجسته دیگری چون تیتوس بورکهارت، مارتین لینگز، سید حسین نصر، مارکوپالیس، آرا و مدعیان سنت گرایان همواره ترویج و تشریح شده است و این نگرش به عنوان جریانی پویا و سرزنده همچنان در جهان امروز نشو و نما دارد. مباحث سنت گرایان، عمدتا مباحثی نظری در زمینه مابعدالطبیعه، اخلاق، انسان، عرفان، دین و هنر است. همه شخصیتهای این نحله کم و بیش به این موضوعات پرداختهاند.»
سومین چاپ «هنر و معنویت» با شمارگان هزار نسخه، 312 صفحه و بهای 17 هزار تومان از سوی موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر روانه کتابفروشیها شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید:
نظر شما