پنجمین و ششمین فصلنامه نقد کتاب علوم اجتماعی به سردبیری دکتر محمدرضا رسولی منتشر شد.
همچنین در این شماره از فصلنامه «سلطه پوزیتیویسم بر جامعهشناسی ایران»،«جامعهشناسی در منظومه عرفانی تنهایی»، «متواضع، نخبه و منتقد»، «تنهایی»، «در متن آثارش»، «نقد، پلی میان»، «دانش»، «بینش اجتماعی» و «فقر کتابهای مرجع علوم اجتماعی در ایران» از جمله بخشهای نقد شفاهی است.
در بخش نقد پژوهی این فصلنامه مقالههای «نقد، اقتضائات و اخلاق آن» و «نقدی بر دیدگاه دبوراتنن درباره رویکردهای نقادانه: بازی باور و بازی تردید» به مخاطبان معرفی شده است.
در این فصلنامه «برساخته شاعرانگی ایرانیان»،«زبانشناسی انتقادی در قالب تحلیل گفتمان انتقادی»، « آیا سرانجام عقل بشر بر طبقه پیروز خواهد شد؟» ، «طرد اجتماعی»، «محرم و صفر در فرهنگ مردم ایران» در بخش نقد تألیف منتشر شده است.
در بخش نقد ترجمه مقالههای «مارکسیسم جامعهشناسانه، افسردگی پساکمونیستی»، «واکاوی بنیادهای اندیشه سیاسی مدرن در عصر رنسانس و دین پیرایی»، «رسانهها؛ چالشها، مسئولیتها و گفتمان اخلاقی»، «ساختار اجتماعی شهر در مدیریت شهری نوین»، «قدرت در جامعه شبکهای» منتشر شده است.
همچنین «ضرورت بازاندیشی در شرقشناسی وارونه» در بخش زاویه و «جامعهشناسی دین؛ بخشی از پیکره بزرگ جامعه شناسی» در بخش شایسته خواندن و «کتابی در برابر توسعه» و «چکیده انگلیسی» در بخش نقد گذشته آمده است.
فصلنامه نقد کتاب علوم اجتماعی با هدف معرفی و رو نق کتابها و بررسی مسائل و مشکلات نشر کشور در این حوزه فعالیت میکند.
این فصلنامه به قیمت 6000 تومان و به همت مؤسسه خانه کتاب منتشر شده است.
نظر شما