پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۰
«زنی با کفش‌های مردانه» بر پیشخان کتابفروشی‌ها نشست

رمان «زنی با کفش‌های مردانه» نوشته محمدعلی گودینی منتشر شد. این رمان داستان رانت‌خوارانی را روایت می‌کند که به نام خصوصی‌سازی حق بسیاری از کارگران را پایمال کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) رمان «زنی با کفش‌های مردانه» نوشته محمدعلی گودینی منتشر شد. این کتاب داستان زنی است که قبل از انقلاب در یکی از کارخانه‌های پارچه‌بافی مشغول به کار بود و از قضا او و خانواده‌اش سلطنت طلب هستند.
 
گودینی درباره این کتاب گفت: این رمان شخصیت اول و دوم ندارد و درباره کارگران از کار افتاده پس از انقلاب و صحنه رویارویی آنها با مقوله جنگ است. من نوشتن این کتاب را 15 سال پیش شروع کردم. زنی که در این رمان کفش‌های مردانه می‌پوشد برادرزاده سلطنت‌طلبی است که بنا به شرایط خانوادگی‌اش دوست ندارد انقلاب شود.
 
وی افزود: او پس از انقلاب وکیل می‌گیرد و کارخانه را آزاد می‌کند اما کارگران بی‌کار می‌شوند و صاحب کارخانه تجهیزات و وسایل کارخانه را می‌فروشد و آنجا را تعطیل می‌کند.
 
نویسنده رمان «آتش سرد» ادامه داد: این رمان داستان رانت‌خوارانی را روایت می‌کند که به نام خصوصی‌سازی حق بسیاری از کارگران را پایمال کردند. من در این کتاب جزء به جزء مسایل مرتبط با کارخانه و کارخانه‌داران و کارگران را شرح داده‌ام. رمان من به قانون کار جمهوری اسلامی ایران می‌پردازد که یکی از مترقی‌ترین قانون‌های کار جهان است اما در همین بین هم با کارگران قراردادهای 90 روزه می‌بندند.
 
در بخشی از این رمان می‌خوانیم: «رفیق طیار نگاهش را می‌گرداند به طرف کارگرهایی که حالا برگشته‌اند رو به او: این همه کشته، این همه مجروح، از یک کارخانه که هیچ ربطی به جنگ و جبهه ندارد. از کارگرهایی که از سنخ جنگ نیستند. نتیجه‌اش این شده امروز، که به اصطلاح روز جشن جهانی کارگر است، روز جهانی زحمت‌کش‌های عالم است. جلوی چشم خودتان نه شورای اسلامی سر کار آمده است نه از مدیرهای سوپردولوکس شرکت خبری شده است! چرا؟ به خاطر این‌که امروز از روزهای بخور بخور نیست. روز ننگ کارگرهاست. روز جواب‌گویی به کارگرهاست، روز امتحان مدیران پر مدعاست. می‌بینید که با آن همه ادعا کسی هم زیر بار هیچ مسوولیتی نرفته است!»
 
رمان «زنی با کفش‌های مردانه» نوشته محمدعلی گودینی در تابستان امسال(1394) با شمارگان دو هزار و 500 نسخه به قیمت 23 هزار تومان در 535 صفحه از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها