انجمن علوم سیاسی کتاب «میان منطقه گرایی و روابط بین الملل» اثر مشترک هینر هانگی، رالف رولوف و یورگن رولاند با ترجمه الهه کولائی و محمدکاظم شجاعی را نقد و بررسی میکند.
کتاب «میانمنطقهگرایی و روابط بینالملل» اثر مشترک هینر هانگی، رالف رولوف و یورگن رولاند با ترجمه الهه کولائی و محمدکاظم شجاعی از سوی انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده است. این کتاب با بررسی مسایل نظری و تجربی مربوط به همکاری سازمانهای منطقهای، نکات قابل استفادهای را برای پژوهشگران و دانشپژوهان حوزه روابط بینالملل در بردارد. کتاب در شش فصل با عناوین «میانمنطقهگرایی»، «مفهوم روابط میان منطقهگرایی»، «جغرافیای روابط میانمنطقهگرایی»، «مجمع همکاری شرق آسیا- آمریکای لاتین»، «جنبههای مقایسهای و موارد ویژه» و «نتیجه» تنظیم شده است.
کولایی یکی از مترجمان این کتاب ۴۳۶ صفحهای در مقدمهای که بر آن نوشته آورده است: «تمرکز بر منطقهگرایی میتواند منافع و امنیت ملی ایران را بهتر تامین کند و اهمیت جهانی ایران وابسته به اهمیت مسایل منطقهای است که ایران در آن یک بازیگر اصلی است. هر چند ایران پیش از رخدادهای ۱۱ سپتامبر و در دوران جنگ سرد هم اهمیت داشت، اما افزایش نقش و نفوذ ایران پس از ۱۱ سپتامبر و بحران عراق در سال ۲۰۰۳ قابل مقایسه با گذشته نیست. افزایش اهمیت نقش ایران به دلیل قرار گرفتن ایران در یک محیط سیاسی - امنیتی بسیار مهم برای نظام جهانی از اهمیت بسزایی برخوردار است.»
این نشست چهارشنبه 6 خرداد ماه ساعت 17 تا 19 در انجمن علوم سیاسی ایران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان لبافینژاد، بین خیابان فخر رازی و خیابان دانشگاه، نبش کوچه انوری، پلاک 1 برگزار میشود.
نظر شما