احمد مسجدجامعی، عضو شورای شهر تهران با اشاره به لزوم عملیاتی شدن شعار نمایشگاه کتاب تهران گفت: شعار نمایشگاه بیست و هشتم کتاب، ظرفیتی برای بیان خط و مشی فرهنگی سالانه کشور است.
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انتخاب پایتخت کتاب به شواری شهر پیشنهاد میدهد و آن را پیگیری میکند.
منطقه خوزستان صاحب پیشینه قوی در حوزه فرهنگ است
مسجدجامعی ادامه داد: درباره انتخاب پایتخت کتاب، ایران بهعنوان یک مجموعه بزرگ، باتجربه و صاحب فرهنگهای مختلف درنظر گرفته شد و به سامان رسیده است. به عبارتی دیگر در تدوین این طرح به دنبال ایجاد یک مرکزیت کتابخوانی در ایران بودیم.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به انتخاب اهواز بهعنوان نخستین پایتخت کتاب ایران اظهار کرد: منطقه خوزستان، اهواز و آبادان صاحب پیشینه قوی در حوزه فرهنگ هستند. انتخاب اهواز بهعنوان پایتخت کتاب ایران، نقطه آغاز خوبی برای این جریان بود.
وی با اشاره به لزوم توجه به مناطق روستایی در جریان انتخاب پایتخت کتاب گفت: ما باید در انتخاب پایتخت کتاب ایران به مناطق روستایی بهعنوان زیستبومها توجه کنیم.
بهرهگیری از نشاط جامعه در نمایشگاه کتاب
مسجد جامعی درباره کیفیت برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران افزود: بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خوب برگزار شد. در چند سال گذشته نمایشگاه کتاب تهران دچار فترت شده بود و امیدوارم بعد از سپری کردن آن دوران ظرفیتهای پنهان خود را بیشتر آشکار کند و از نشاطی که در جامعه ایجاد شده، بهتر بهره ببرد.
عضو هیأت امنای مؤسسه خانه کتاب درباره انتخاب شعار «خواندن؛ گفتوگو با جهان» برای این دوره از نمایشگاه عنوان کرد: این شعار خوبی بود. انتخاب شعار نمایشگاه ظرفیتی برای بیان خط و مشی فرهنگی سالانه کشور است. برنامهها نیز میتوانند حول عملیاتی کردن این شعار تنظیم شوند.
نظر شما