جواد محقق که امروز به بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران آمد گفت: به گمانم هر چه بخشهای دیگر مصلی تأسیس و آماده میشود و پیشتر میرویم فضای بیشتری را برای نمایشگاه کتاب در اختیار میگذارد.
این شاعر ادامه داد: به گمانم نمایشگاه کتاب در مصلی به دلیل دسترسی خوبی که از طریق مترو به نقاط مختلف شهر و پارکینگ بزرگی که دارد و در مرکز شهر است فضای خوبی برای نمایشگاه کتاب است و چندان نیازمند تغییر نیست. اگر قرار باشد نمایشگاههای دایمی هم در همینجا برگزار شود نیازمند نگاه مجدد به این موضوع است.
وی اضافه کرد: پیشنهادی که من سالهای قبل هم داشتم این بود که دو بخش در نمایشگاه داریم که یکی از آنها بخش کتابهای درسی است که بخش عمدهای از مراجعان را به خود اختصاص میدهد. اگر ما این بخش آموزشی را در فرصت دیگری برگزار کنیم که نزدیک به مهر ماه باشد یا اواخر تابستان، شلوغی غیر منطقی نمایشگاه کاهش پیدا خواهد کرد و مجموعه ناشران بخش عمومی، دولتی و خارجی به راحتی میتوانند در همین شبستان اضافه شوند و جمعیتی که کتابخوان نیستند و فقط برای کتاب درسی از روی ناچاری به نمایشگاه بینالمللی میآیند در آن زمان مشخص به نمایشگاه بیایند.
محقق ادامه داد: حتی میشود بخش کودک و نوجوان را هم تفکیک کرد و آن را در فرصت دیگری برگزار کرد. اگر این بخش نیز در مردادماه یا شهریور ماه برگزار شود شاهد نتایج بهتری خواهیم بود. با این روش اگر اتفاق بیفتد از لحاظ دسترسی بهترین جا را برای نمایشگاه کتاب داریم. این در حالی است که هر جای دیگر را که میخواهند برای نمایشگاه کتاب انتخاب کنند فاصله دوری با نقاط مرکزی شهر دارد. اینجا به ویژه به دلیل مترو جای مناسبی است.
جواد محقق، متولد 1333 شاعر، نویسنده و روزنامهنگار است. در کارنامه حرفهای وی سردبیری ماهنامههای «رشد نوجوان» و «رشد کودک» و فصلنامههای «جوانه» و «رشد آموزش هنر»، عضویت در شورای طرح و برنامه خانه روزنامهنگاران جوان، عضویت در شورای طرح و برنامه «گنبد کبود» نخستین روزنامه نوجوانان ایران، عضویت در شورای شعر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دبیر علمی بیش از 10 جشنواره ملی در حوزه شعر، داستان، کتاب و مطبوعات و عضویت در هیات مدیره انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به چشم میخورد.
«قصههای مرد بزرگ پاپتی»، »مردی چو آفتاب»، «با آخرین رسول»، «تاوان عشق»، «شکفتن در آتش» و «آفتاب هدایت» برخی آثار ادبی محقق به شمار میآیند.
نظر شما