در آستانه میلاد حضرت علی (ع) صورت میگیرد
برگزاری همایش بین المللی «نگاهی به حکومت علوی پس از 14 قرن» در قم
دبیرهمایش بینالمللی حکومت علوی گفت: همایش بین المللی «نگاهی به حکومت علوی پس از 14 قرن» در روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه مفید برگزار میشود.
وی ادامه داد: با توجه به تحولات پیش آمده در جهان اسلام باید بار دیگر به حکومت علوی نگاهی بیندازیم و حکومت و سیره حضرت علی(ع) را بررسی کنیم.
مسئول برگزاری همایش بیان کرد: دانشگاه مفید از بیش از یک سال پیش با برگزاری نشستهای علمی و تخصصی این حرکت علمی را در حوزه نظریه پردازی آغاز کرد و حتی مکتاباتی را با برخی از مراکز علمی - پژوهشی حوزوی و دانشگاهی انجام داد و در کنار آن حتی از فعالیتهای علمی با نهادهای خارج از کشور از جمله کوفه نیز غافل نبود.
عضو هیئت علمی دانشگاه مفید با اشاره به فراخوان همایش در اسفندماه سال ۹۲ تصریح کرد: فراخوان در پنج محور اصلی به موضوعات مبانی مشروعیت حکومت، وظایف حکومت، اخلاق سیاسی و حکومتی، رهیافتها و آیین حکومت و زمینههای دستاوردها و ارزیابی نتایج انجام شد.
حجتالاسلام شاه آبادی مجموعه مقالات ارسالی به این همایش را 500 مقاله عنوان کرد و گفت: از شمار مقالات ارسالی 80 مقاله انتخاب شده که 40 مقاله در همایش ارائه میشود.
وی ادامه داد: همچنین مقالاتی هم از کشورهای مختلف مانند هند، لبنان، مالزی، عراق، انگلستان به زبانهای عربی و انگلیسی دریافت کردیم.
مسئول برگزاری همایش، هدف از برگزاری این همایش را بازنگری در حکومت عدل امام علی(ع) و دعوت از محققان خارجی و داخلی برای مشارکت در تبیین حکومت علوی ذکر کرد.
وی با بیان این مطلب که این همایش در روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میشود، گفت: مراسم افتتاحیه آن نیز روز چهارشنبه با سخنرانی آیتالله امینی آغاز می شود و پس از آن پنلهای تخصصی برگزیدگان برگزار خواهد شد؛ در بعد از ظهر روز پایانی (پنجشنبه) همایش نیز آیتالله دین پرور از اساتید حوزه علمیه قم به ارایه سخنرانی پیرامون موضوع اصلی همایش در دانشگاه مفید قم خواهد پرداخت.
دبیر همایش «نگاهی به حکومت علوی پس از 14 قرن» در پایان به نهادهایی که در برگزاری این همایش با دانشگاه مفید همکاری دارند اشاره کرد و گفت: جامعهالمصطفی العالمیه، پژوهشگاه علوم انسانی مطالعات فرهنگی، دانشگاه کوفه، بیوت مراجع عظام تقلید در قم و نجف اشرف، آستان مقدس امیرالمومنین(ع)، مرکز تحقیقات کامپیوتری نور، پژوهشگاه مطالعات اسلامی وابسته به دانشگاه فردوسی مشهد، بنیاد نهج البلاغه و مرکز تحقیقات امام علی(ع) در این همایش با دانشگاه مفید مشارکت دارند.
نظر شما