دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹
در آستانه گرامیداشت 25 سال انتشار «آینه پژوهش» حجت‌الاسلام مهدوی راد به اتاق گفت‌وگوی ایبنا آمد

سردبیر «آینه پژوهش» که 25 سال از انتشار ماهنامه‌اش می‌گذرد، در گفت‌وگو با ایبنا گفت: این نشریه راه بزرگی را در حوزه باز کرد. در حال حاضر وضعیت به‌ گونه‌ای است که منتقدان دیروز این نشریه، یادداشت می‌نویسند و به من تلفن می‌زنند که کتاب مرا، هم معرفی و نقد کنید.

در آستانه «گرامیداشت بیست‌وپنج سال آینه پژوهش»، حجت‌الاسلام محمدعلی مهدوی‌ راد ــ‌ سردبیر این ماهنامه ــ با حضور در اتاق گفت‌وگوی خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به پرسش‌‌هایی با مضمون دیروز،‌ امروز و فردای «آینه پژوهش» و خاطرات تلخ و شیرین 25 سال تداوم انتشار این نشریه، نقد کتاب، جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، بهترین کتاب‌هایی که خوانده است و در پایان توصیه برای مطالعه کتاب در نوروز 94 پاسخ داد.

سردبیر ماهنامه «آینه پژوهش» در بخشی از این گفت‌وگو درباره تأثیرهای این نشریه در ربع قرن انتشار خود، گفت: این نشریه راه بزرگی را در حوزه باز کرد و من می‌خواستم این اتفاق بیفتد. حوزه نه‌ این که نقد را نمی‌شناخت بلکه با نقد همسو نبود؛ به عبارت دیگر نقد را هضم نمی‌کرد. عالمان بزرگی بودند که به‌شدت این مجله را می‌نواختند اما به صرف این که اثر خودشان نقد شد، نگاهشان به «آینه پژوهش» تغییر یافت اما در حال حاضر وضعیت به‌ گونه‌ای است که آقایان یادداشت می‌نویسند و به من تلفن می‌زنند که کتاب من را، هم معرفی و هم نقد کنید. این اتفاق جالبی است.
 
 
حجت‌الاسلام مهدوی راد ادامه داد: زمانی در حوزه بیش از پنج نویسنده و به لحاظ دینی هم یک مجله «مکتب الاسلام» بیشتر نبود. حالا نویسندگان زیاد شده‌اند و نگاه نسبت به نقد هم متحول شده است تا جایی که زمانی یکی از نویسندگان که عنوان کتابش نقد شده بود، به من گفت: کاری نکنید که نوشته‌های شما کسی را دلزده کند ولی حتما نقد بکنید. نقدی که بر کتاب من نوشتید باعث شد که عنوان کتابم را عوض کنم .
 
مشروح این گفت‌وگوی تفصیلی در خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) منتشر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها