در نشست خبری گرامیداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران مطرح شد
حضور پنج کشور در تولد هشتاد سالگی دانشگاه تهران/ رونمایی از سه اثر پژوهشی
سید احمدرضا خضری، رئیس ستاد بزرگداشت هشتادمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران در نشست خبری این آیین گفت: رونمایی از سه کتاب پژوهشی، تمبر و نشان نقرهای دانشگاه از مهمترین برنامههای گرامیداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران است.
خضری گفت: سال 93 مصادف با هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران است. دانشگاه تهران کهنترین نهاد آموزشی کشور، در سال 1313 با تجمیع برخی مدارس عالی و وقت کشور در هشتم خردادماه 1313 در این مکان ایجاد شد.
دانشگاهی با 50 هزار دانشجوی ایرانی و خارجی
وی ادامه داد: دانشگاه تهران بهعنوان بزرگترین و مهمترین دانشگاه کشور، شامل 6 دانشکده اصلی ادبیات و علوم انسانی، حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد، فنی علوم پزشکی در حال فعالیت است. 50 هزار دانشجوی داخلی و خارجی، دو هزار عضو هیات علمی، پنج هزار پرسنل اداری و خدماتی در فضایی به مساحت 110 میلیون متر مربع فضای آموزشی در حال تحصیل و فعالیت هستند.
مشاور و رئیس مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه تهران افزود: دانشگاه تهران در طول هشتاد سال گذشته، خدمات بسیاری در عرصههای سیاسی، اجتماعی مانند 16 آذر و 13 آبانماه و رویدادهای فرهنگی و پژوهشی کشور صورت داده و در تربیت نسلهای گوناگون مدیریتی مؤثر بوده است.
امید به قرار گرفتن در ردیف 100 دانشگاه برتر جهان
خضری با اشاره به تشکیل ستاد بزرگداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران، درباره اهداف برگزاری این آیین گفت: شناسایی و ارزیابی نقش دانشگاه تهران در تاریخ گذشته کشور، بررسی چالشهای قبلی و پیشروی این نهاد علمی، ترسیم چشمانداز برای رسیدن به جایگاه نخست در منطقه و قرار گرفتن در ردیف 100 دانشگاه برتر جهان از اهداف برگزاری آیین گرامیداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران است.
وی ادامه داد: به دنبال تحقق انتظارات مقاممعظم رهبری، دولت محترم و رفع نیازهای فوری جامعه از جمله مسایل زیستمحیطی و اجتماعی هستیم.
حضور مقامات در جشن هشتادسالگی دانشگاه تهران
رئیس ستاد بزرگداشت هشتادمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران اظهار کرد: آیین گرامیداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران، دوشنبه 11 اسفندماه از ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر، با حضور مقامات داخلی و خارجی از جمله مقامات دانشگاههای باکو، خزر، بصره، کوفه و یوهان چین و برخی سفرای کشورهای خارجی و سخرانی چهرههای مطرح و بلند پایه کشور در دانشکده ادبیات آغاز میشود. دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برخی اعضای کمیسیون آموزش عالی، فرهنگی و بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و اعضای شواری انقلاب فرهنگی در این آیین حضور خواهند داشت.
خضری در تشریح برنامههای این روز افزود: رونمایی از تمبر یادبود دانشگاه با عنوان «از جندی شاپور تا دانشگاه تهران» رونمایی از ماکت اسکناس 50 هزار ریالی با نشان سردر دانشگاه تهران، رونمایی از نشان نقرهای دانشگاه تهران و رونمایی از سه کتاب پژوهشی «روزشمار تاریخی دانشگاه تهران»، «شناسان دانشگاه تهران» و «استادان دانشگاه تهران» از برنامههای جنبی این آیین است. برگزاری نمایشگاهی از هشتاد سال دستاورد علمی و فناوری دانشگاه نیز همزمان با این آیین افتتاح خواهد شد و تا 12 اسفندماه برپاست.
نظر شما